[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]
Szia Andi!
Nem tudom tudsz e segíteni nekem a tortazselé elkészítésében mert nekem már kétszer nem sikerült pedig a tasakon elóírt módon készítem mégsem akar megkötni folyós marad.Szerinted miért???Kérlek ha tudsz segíteni segíts nekem!?Segítségedet előre is köszönöm! Üdv Dóra
Szia Dóra! Meg kell várni a zselét amíg félig kihűl, amire ráteszed az is legyen jól lehűtve. Ha sokat vársz vele akkor sem köt meg a zselé? Andi |
Kedves Andi!
Megsütöttem a pizzás csigát,valamint a fonott pulykát és a családom nem tud vele beleni,imádják!
Nagyon örülök hogy rátaláltam az oldaladra.Remélem még nagyon sok finom recepttel meglepsz minket.Én nagyon várom.
Szia:Moncsi
Szia Moncsi! Köszönöm, hogy megírtad a véleményedet mindkét ételről. Igyekszem majd mindig hozni valami újdonságot! Üdv. : Andi |
Szias Andi ˘! Nagyon szép és guszta dogok vannak ezen az oldalon, gratulálok hozzá! vASÁRNAP A kardinálist szerettem volna megsütni,de az eredmény siralmas lett ,,össze esett,lapos" valami lett a végeredmény.A te képeidhez nem is hasonlított,igaz nekem a sárga tészta folyós volt,és sütés közben 1 x kinyitottam a sütő ajtaját,ja és sütőpor nem kell bele?? várom válaszod. köszike Sziszi
Szia Sziszi! A tojássárgáját jól ki kell keverni a cukorral és úgy hozzáadni a lisztet, így nem folyhat. A fehér rész jól sikerült? De igazából soha nem lesz a süti olyan mint a cukrászatokban kapható, mert szerintem ott valami térfogatnővelő szert használnak hozzá. De a receptben egyáltalán nem szerepelt sütőpor. Üdv. : Andi |
SZIA ANDI! Ma megsütöttem a MÁKVIRÁGOT! Hát nagyon finom lett és épp úgy nézett ki mint a Te képeden. A családomnak nagyon ízlett és főleg annak örülnek,hogy sok új receptet próbálok ki a Te jóvoltodból. Úgyhogy, ha van sok jó recepted mindig oszd meg velünk. Üdv DINAMIKA
Szia Dinamika! Szerintem nagyon egyszerű elkészíteni a mákvirágot, és tényleg nagyon finom. Örülök, hogy sikered volt vele! Készíts nekik mindig valami újdonságot. Üdv. : Andi |
Szia Édes Andikám! Meg sütöttem ma a szakállas pogácsát, Ízlett a családnk,nagyon. csak nem volt olyan szép esztétikailag mint a tiéd sokkal muatósabb volt.Tiéd mintha gömbölyűbb lenne. De sebaj nagyon fincsi. Köszönöm a recepet. Nagy izgalommal várom mikor teszel fel újjabakat. Andikám te mondta, hogy őszintén írjam me ,hogy - hogy sikerül amit elkészítek. Én őszintén le is írtam az enyém hogy sikerült. Puszi Pircsi.
Kedves Pircsi! Nem baj, ha nem volt olyan szép, majd legközelebb már biztosan szebbre sikerül. A lényeg az íze. Puszi : Andi |
Szia Andi!
Ismét nagyon szépen megköszönöm a segítségedet.Erre biztos nem tudtam volna rájönni,de így sikerült.Köszi még egyszer.
Üdv.:Éva
Szia Éva! Örülök, hogy sikerült, ezek szerint érthetően írtam le. Benéztem hozzád, szépen alakul, csak így tovább! Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Nem. tudtam, hogy sütis oldalad van !Nagyon sok sütit készítettem már erről az oldalról.De megszidlak,hogy a barátnédnak nem árulsz el ilyen titkokat.Gratulálok, különben , hozzá.
Szia Andi! Örülök, hogy idetaláltál! Milyen sütiket készítettél már innét? Gyere máskor is! Puszi : Andi
|
Szia Andi!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget.Még annyit kérdezhetek,hogy hogyan lehet megcsinálni,hogy a képre keattintva megjelenjen a recept?Holnapi ebéd képét szeretném majd feltenni így.
Előre is köszönöm a segítséget,és további jó hétvégét.Ja,ma megcsináltam a Képviselő muffint,és nagyon finom,egész családomnak nagyon ízlik /ízlett,mert már nincs belőle/.
Üdv:Éva
Szia Éva! Szívesen! Ha be vagy jelentkezve az oldaladra ( szerkesztő módban vagy ) akkor ugye mindenhol megjelennek a kis színes ceruzák. Erre rákattintasz és ott a feltöltött képre rákattintasz. Ezután az közvetlenül kattints rá a hivatkozás beillesztése pontra ( kék kis földgömb egy végtelen jellel ) . Ekkor kijön az, hogy hivatkozás tulajdnságai. Ide a recept webes elérhetőségét kell beírni vagy bemásolni. A webes elérhetőségét a recepteknek úgy találod meg, hogy bemész a módulkezelőben és minden recept neve mellet a sor végén szintén van a végtelen jel. Ha erre rákattintasz akkor kijön az elérhetősége a receptnek. Hát remélem sikerül, mert elmondani nehezebb mint megcsinálni. Üdv. : Andi
|
Szia Andi!
Én is imádok sütni, nagy vágyam egy cukrászsuli elvégzése! De........
NEM TUDOM MEGCSINÁLNI IGAZÁN JÓRA A FRANCIAKRÉMEST! Van egy jó recepted? A máz hogyan készül?
Köszi
Melinda
Szia Melinda! Én nem igazán vagyok oda az ennyire kérmes - habos dolgokért, így nem szoktam készíteni. Nézd meg ezt a receptet, itt képekkel van illusztrálva a készítése. http://desszert.eu/hazi_francia_kremes Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Köszönöm szépen a segítséget,sikerült valamelyest rájönni,hogyan kell csinálni.Azt még nem tudom,hogy oldalra,hogyan lehet,mint nálad a Legújabb receptek vannak.Segítenél ebben is?Köszi:Üdv:Éva
Szia Éva!
Úgy mint nálam a legújabb receptekhez úgy tudsz képet felrakni, hogy lekicsinyíted akkorára a képet amekkorába ki szeretnéd tenni a főoldalra, utána feltöltöd egy képgalérériába. Ezek után a modulkezelőben készítesz egy egyszerű modult, amibe ezek után át tudod másolni a képgalériából a képeket. ( Jobb klikk, másolás, beillesztés ) Remélem érthető voltam valamennyire. Üdv. : Andi |
Szia Andi(néni??). Én 13 éves vagyok, (egyszer már írtam is Neked) és nagyon szeretem ezt az oldalt. A sulinkban van suliújság és én írom a recepteket. Már a 3. alkalom ( a háromból) ,hogy innen szedem le a receptet. A képet is, amit Te fotóztál le, az volt az újságban is. Azt szeretném kérdezni Tőled ,hogy a "diós hókiflik"-hez kaphatnék egy fényképet.(a mostani újságban a diós hókifli lenne a recept). Remélem válaszolsz, akár ide vagy az emal címemre: athinabojnar@gmail.com-ra. Előre is köszi: Ata
Szia Ata! Nagyon örülök, hogy az oldalamról választod a suliújságba a recepteket, és az én képeimet használod fel hozzájuk. Sajnos a diós hókiflit még nem készítettem el, azért nincs a recept alatt kép. Így sajnos nem tudok küldeni. Nem választasz inkább valami mást? Üdv. : Andi |
Andi , nagyon szépen köszönöm a receptet , nagyon de nagyon finom!!!!
Pihe, a baconos tócsit készítetted el? Ha igen, akkor örülök, hogy ízlett! Andi |
Andi , nagyon szépek a sütik, sokat tanultam belőle !
Zsuzsa
//hevizolcsoszallas.gportal.hu
Kedves Zsuzsa! Köszönöm szépen a dícséretet! Én is Hévízen lakom, nem is túl messze Tőled! Üdv. : Andi |
Szia Andi! Utólag én is szeretnék gratulálni a születésnapodra,a férjemnek is tegnap volt.Szombaton jönnek a barátok vacsorára,a fonott pulykamellet szeretném elkésziteni.Remélem sikerül!Esetleg van valami,amire külön oda kell figyelni a biztos siker érdekében?
Szia Evus! Köszönöm Neked is a születésnapi gratulációt! Hát lehet már elkéstem a tanáccsal, de a fonott pulykamellnél talán annyi, hogy célszerű vékonyra klopfolni a szeleteket, hogy ne legyen vastag a fonat. A pácolás tényleg fontos. Különösebb gond nem volt vele. Majd írd meg hogy sikerült és, hogy Nektek ízlett-e? Üdv. : Andi |
Kedves Andikám! Kerestem az adatlapodat ,de nem találom.Viszont látom, hogy születésnapod van ,illetve volt. Én is nagyon boldog szüli napot kívánok erőben egészségben.És kívánom hogy nagyon sok finom sütiket tudjál sütni továbbra is, magadnak és nekünk is.puszillak Pircsi.
Kedves Pircsi! 14.-én volt a szülinapom, köszönöm szépen a jókívánságaid! És nyugodtan írj ezután is, ha valami finomságot készítesz az oldalról és sikered volt vele, akkor is, ha nem, hogy tanulni tudjunk belőle. Puszi : Andi |
Szia Andi!
Utólag is boldog szülinapot!
mi finomat sütöttél magadnak?(nekem legalábbis ilyenkor mindig magamnak kell sütni)
bemásolom az oldalam címét:
//zsuzsikonyhaja.gportal.hu/gindex.php?pg=29358594
még nagyon kezdetleges, de lassan alakul.....sajnos gondom akadt a képekkel, de már választ kaptam (pont itt nálad)
Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Köszönöm a szülinapi köszöntést, magamnak a mákvirágot sütöttem! Benéztem Hozzád, nagyon szépen alakul az oldal, de a képek még hiányoznak, az nagyon fontos. Remélem sikerül feltenni a receptekhez. Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Felrakom a blogomba az Update 1-es Mirinda szeletet, ha nem baj. Egyúttal szeretném megkérdezni azt is, hogy linkelhetlek-e az oldalon.
Köszi a receptet!
Kiddy (nlc, sütis fórum)
Szia Kiddy! Nyugodtan tedd fel, az a jó, ha minnél többen megismerik ezt a finom receptet. Egyébként olvastam az oldaladon, hogy mézet is tettél bele, szerintem jó ötlet. Nyugodtan linkelhetsz is! Üdv. : Andi |
Kedves Andi! Nagyon boldog szülinapot Neked, krisztusi korba értél,sok boldogságot,jó szervezkedést/esküvői/, és sok-sok új sütit a honlapodra! Üdv.Jucus
Kedves Jucus!
Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést! Köszi, szervezkedünk-szervezkedünk. Igyekszem mindig valami újdonságot hozni. Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Először is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!Köszönöm hogy megnézted az oldalamat,és hogy tetszik.Kezdő vagyok még én ebben a dologban.Képeket igyekszem majd feltenni,még most kezdem fotózni az elkészített ételeimet,süteményeimet.Bár sajnos még azt sem tudom hogyan kell feltölteni.Ha tudnál segíteni,nagyon megköszönöm.
Üdv:Éva
Szia Éva!
Köszönöm szépen a köszöntést! Ahhoz, hogy a receptekhez képet tudj feltenni, elöszőr a modulkezelőben képgalériát kell létrehoznod, oda feltöltened a képeket és utána onnét tudod átmásolni a receptek alá. Ha nem sikerül akkor szólj, de elég nehéz elmagyarázni. Üdv. : Andi |
Sziasztok!
Noémi, a méhkas süti tölteléknek szerintem próbáld ki a piramis süti töltelékét. ( a piramis süti receptnél megtalálod ) Vagy talán valami lazított gesztenyekrémmel is lehetne még tölteni.
Amy, örülök, ha tényleg naponta benézel hozzál. Neked is ilyen csíkos pulcsid van?
Zita Keton, szuper, hogy még az USA- ban is készülnek az oldalamon található receptekből sütik! Nagyon örülök neki. Légyszi, ha készítesz valamit akkor beszámolhatnál róla hogy sikerült az amerikai alapanyogokkal. Pl. élesztő vagy túró.... Kiváncsi vagyok nagyon. Köszi.
sziszi, nem lehet, hogy nagyon-nagyon kevés vajat használtál? Mert akkor viszont nincs ami összefogja a masszát és lehet azért esik szét.
Sissy, örülök, hogy nektek is ízlik a rákóczi túrós és kinder bueno. Köszönöm, hogy másoknak is ajánlod az oldalam. Cserébe hoztam Neked egy Berliner receptet, igaz még nem próbáltam, de szerintem rossz nem lehet, a neten találtam.
Berliner
Hozzávalók : 10 dkg cukor, 30 dkg liszt, 15 dkg Rama margarin, 1 db tojás, reszelt citromhéj, 15 dkg darált mandula, vagy dió, 3 dkg kakaó, 15 dkg cukor, 3 db tojás, fahéj, barack lekvár
A 30 dkg liszttel elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a 10 dkg cukrot, az 1 db tojást, a reszelt citromhéjat és meggyúrjuk a tésztát. A tészta kétharmad részét kinyújtjuk, betesszük a tepsibe, kissé megszúrkáljuk és előmelegitett sütőben félig megsütjük. A darált mandulát elkeverjük a kakaóval, a 15 dkg cukorral, a fahéjjal, a tojások sárgájával, majd hozzáadjuk a tojások felvert habját. A félig megsült tésztát megkenjük baracklekvárral, majd rákenjük a mandulás masszát. A maradék tésztából pálcikákat sodrunk és a tésztát berácsozzuk. Visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
Zsuzsa, Anita, Gabó, Ica, Niko7504, Zsu, Nektek is nagyon köszönöm a pozitív hozzászólásokat!
Bozsimama, kriszdom konyhájában tényleg megtalálható az Éva szelet. Én nem ismerem, sohasem készítettem. Itt megtalálod: //kriszdomkonyhaja.gportal.hu/gindex.php?pg=29382999
Edit, //andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=29121851
Zsuzsi, köszönöm az elismerő szavakat. Elárulod az oldalad címét? Bekukkantanék....
pihe37, a krumplisprószát zala megyében tócsinak hívják, én legalábbis annak ismerem. Így szerepel az oldalamon is, szalonnás változatában. Parancsolj : //andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28771373
kriszdom - Éva, köszönöm az oldalad linkjét, tetszik de még jobb lenne, ha lennének fotók. Gratulálok, csak így tovább!
cicus, nagyon örülök, hogy ilyen sikere volt a feketeerdő muffinnak. Én még nem készítettem el, de nagyon megtetszett a recept és azért raktam fel az oldalra. Én is el fogom készíteni.
|
[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]
|