  
	Tejszínes  kókuszkocka 
	Tésztához : 6 tojás, 15 dkg kristálycukor, 15 dkg liszt, 6 evőkanál víz 
	Krémhez :  1 liter tej, 2 csomag  vaníliás pudingpor, 15 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 15 dkg kókuszreszelék 
	Tetejére :  3 dl habtejszín, kókuszreszelék 
	  
	A tészta elkészítése :  
	6  tojássárgáját  a fele mennyiségű  cukorral és a 6 evőkanál  vízzel ki kell keverni. 
	A 6 tojásfehérjét a maradék cukorral felverjük, és a tojássárgás masszához keverjük. Ezután a lisztet óvatosan hozzákeverjük. Az így kapott masszát egy 25 * 34 cm –es  sütőpapíros tepsiben megsütjük. 
	A krém elkészítése : a pudingport a tejjel előírás szerint ( cukor nélkül )  megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, és a kihűlt pudinghoz adjuk a kókuszreszelékkel együtt. Ezt a krémet kenjük rá a piskótalapra. 
	A tejszínhabot felverjük, és a krém tetejére simítjuk. Majd ízlés szerint még kókuszreszeléket szórhatunk a tetejére is.  
	   
 | 
köszönőm ANDIKA megsüttöttem finom lett
I