  
	  
	  
	Felhő szelet 
	  
	Hozzávalók a tésztához : 25 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 5 dkg margarin,    1 tojás, 1 tojássárgája, 1 ek. méz, 1 ek. rum, 1 kiskanál szódabikarbóna 
	  
	A vaníliás krémhez : 1 liter tej, 2 csomag vaníliás pudingpor, 20 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 3 tojássárgája, 2 evőkanál liszt 
	  
	5 dl Hulala tejszín 
	  
	A tészta elkészítése : A tészta hozzávalóit dolgozzuk összes, és osszuk két részre. Nyújtsuk ki vékonyra majd lisztezett tepsi hátán kb. 200 fokon, pár perc alatt két lapot süssünk belőle. A felső lapot  kockázzuk fel akkorára amekkorára majd a sütit szeretnénk felvágni.  
	Krém készítése : A pudingport keverjük össze a liszttel, majd adjuk hozzá a tojássárgákat, és lassan adagolva, folyamatos kevergetés mellett a tejet. Főzzük sűrűre, majd hűtsük ki. A margarint keverjük ki a porcukorral, és a vaníliás cukorral, majd ha kihűlt a pudingos krémünk a kettőt keverjük össze. A tejszínt verjük kemény habbá.  
	Az egészben hagyott lapot tegyük egy tálcára, kenjük rá a sárga krémet, erre tegyük a felvert tejszínhabot, majd helyezzük rá a felvágott tésztalapokat, és porcukorral megszórva tálaljuk.  
	Én a lapokat 23 * 35 cm-es sütőlapon sütöttem. Hagyjuk állni legalább egy éjszakát, különben nem fogjuk tudni szépen szeletelni.  
	  
	Nagyon finom, könnyű sütemény! 
	  
	  
	  
	  
	  
 | 
Jól néz ki, meg is sütöm még mostanában!