  
Mustáros  csirkemell  hagymával 
A csirkemelleket  vágjuk  félbe, egy kissé klopfoljuk ki, de a szeletek ne legyenek  túl vékonyak.  Sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalát kenjük be bőven mustárral. ( ezt a sütés előtt pár órával készítsük elő )  
Egy nagyobb serpenyőben hevítsünk  olajat és hirtelen pirítsuk meg a hússzeleteket.  
Ezután tegyük a lángot takarékra és a szórjunk a serpenyőbe  ízlés  szerinti  mennyiségű  szeletelt hagymát  és  aprított  fokhagymát, majd   kb. még 10 percig süssük.  
Egyszerűen és gyorsan  elkészíthető, nagyon finom  étel.  Hasábburgonyával vagy párolt zöld körettel ajánlom.  
  
  
  
 | 
Finom,ízletes,én rizst főzök hozzá.Köszi a receptet!