Gyros ahogy Én készítem 
  
  
1/2kg sertéscomb 
1/2kg csirkemell 
(De tetszés szerint bármilyen húst lehet szerintem ,egyféléből is) 
2 csomag görög fűszer 
olaj 
  
Salátához: 
kígyó uborka, jégsaláta,paradicsom ,lila hagyma, 
  
Öntethez: 
2 pohár natúr joghurt 
1 pohár tejföl 
fokhagyma (ízlés szerint) 
  
Csípős szósz: 
ketchup,chilipor 
  
Köretnek: sült krumpli 
  
A húst először is vékony csíkokra vágom majd ráöntöm a két csomag fűszert és egy kevés olajat aztán hagyom állni kb.1 órát hideg helyen. 
Aztán még a hús pácolódik összeszeletelem a zöldségeket , összeöntöm egy tálba . 
Aztán megcsinálom az öntetet a joghurtot és a tejfölt összekeverem majd ízlés szerint fokhagymával ízesítem(fokhagyma nyomón átnyomom) 
Aztán a ketchupbe keverek egy kis chili port ízlés szerint ki ilyen erősen szereti. 
Kevés olajat forrósítok serpenyőben (én wokban csináltam) majd ráteszem a húst és puhára sütöm. 
Majd tálalom sült krumplit halmozok a tányérra mellé a hús, saláta és a szószok ízlés szerint. 
  
Jó étvágyat kívánok 
Nykata 
  
A receptet és a fotókat NyKata küldte! 
  
  
  
  
  
 | 
Kedves Ati "Korfuról" !
A kapor valóban nem rossz ötlet, de ahány ház annyi szokás!
Üdv