♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Gesztenyés - babapiskótás szelet

Gesztenyés - babapiskótás szelet

Alap:  2 csomag gesztenyemassza, 25 dkg darált keksz, rum vagy rumaroma (ízlés szerint), 15 dkg porcukor --- ezeket kevéske tejjel jól összegyúrjuk! ( nekem 1 dl tej sem kellett hozzá, ezért ajánlatos fokozatosan hozzáadni, nehogy túl lágy legyen )

 Krém: 9 dl tej, 3 csomag vaníliás puding, 20 dkg porcukor --- felfőzzük, majd 1 margarint (25 dkg) hozzákeverünk, ha már kihűlt

Összeállítás:

 gesztenyés masszát (alap ) egyenletesen a tepsi aljára nyomogatjuk.

krém egyik felét rákenjük

rumos tejbe forgatott babapiskóta a következő rész (vigyázzunk, nehogy túlságosan megszívja magát)

krém másik felét is rákenjük

végül a tetejére 2,5-3 dl kemény habbá felvert "Hulala"-t teszünk, és egyenletesen rákenjük, ízlés szerint csokoládét reszelünk rá.

A hozzávalók egy 30 * 20 cm-es tepsihez valók.

Könnyen és gyorsan elkészíthető sütés nélküli finomság!

Megjegyzés : Tényleg nagyon kell vigyázni, hogy ne ázzon el a babapiskóta, mert egy kicsit én is így jártam, pedig csak egy pillanatra mártottam mindkét oldalát a tejbe. Én a Lidl-ben kapható babapiskótával készítettem, ami könnyen beszívja a tejet, nem úgy mint pl. a Reál-os, az biztosan nem ázott volna el :)

 

82 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2013.01.22. 13:30
Gittka

Szia Andi !

Gratulálok az oldalhoz.

Megcsináltam a recept alapján a süzita párom névnapjára isteni volt  :)

Nekem az volt vele a bajom hogy elég sok lett az alap legközelebb spórolok !

Egy picit száraz is lett ezen is változtatnom kell

De nem adom fel.Sok sütit készítek az oldaladról.

További jó munkát

2011.12.18. 11:47
kincsem212

Elkészítettem nem rossz csak nekünk kicsit tömény ,túl édes, lehet legközelebb a gesztenyemasszához nem rakok cukrot úgy  is kipróbálom.kincsem

2011.07.05. 14:25
Zsapi

Szia Andi!

Nagyon szépen köszönöm a receptet!Isteni finom, és könnyen elkészíthető a süti!

Szép napot kívánok!

Anikó

2011.05.13. 12:57
Virág Szilvia

Szia Andi!

Csak gyűjtöttem az elismeréseket,mindenkinek nagyon-nagyon ízlett.A boltba is vittem be, ahol dolgozm, a főnökasszonyom már el is kérte a receptet!Legközelebb dupla adaggal készülök.Hálás köszönet a kiválló receptekért.Már több mindent készítettem,és eddig minden egyes sütinek és kajának óriási sikere volt.  a segítségedet!

2011.05.07. 17:22
HnéPÉva

Imádom!

2011.04.21. 09:44
Sápi Lászlóné

Szia Andrea!

 

Nagyon finom sütemény,már többször elkészítettem,húsvétra is megcsinálom.

 

Köszönöm!!!

2011.03.19. 21:01
Rózsi

Igen  a Reálos babapiskóta nem ázott el kellemetlenül ,  nagyon finomra sikeredett , köszi a tanácsot

2011.01.31. 13:15
szabtihi

szia andi elkészittetem a süteményed és nagyon bejött a családnak. a barátnöm nem is annyira eszi az édességet de ez nagyon izlek neki. másodcr amikor készitem én egy kicsit ujittotam rajta babapiskota helyett magozott meggyet raktam bele. és igy sokkal jobban izlet a családnak. probáld ki ha igy nem készitteted el. ajánlom mindenkinek. még annyit az oldal nagyon jo rengeteget használom nagyon tetszik

2011.01.11. 14:17
Tünde

Szia Andi!!

Karácsonyra készítettem nagy síkert aratott még anyósom is megdícsérte pedig ő nem is sűteményes,de ez nagyon ízlett!!!!!!!!

Azóta még egyszer csínálnom kellet annyira ízlet!!!!!!

2011.01.11. 13:48

Isteni fincsi a süti!!!!!!

2011.01.05. 13:01
sudi

Nagyon finomak a sütieid teljesen ezt a  finomságokat csinálom

csak annyit füznék hozzá ha tejszines süteményeket csinálnak a tejszinbe

2 db habfixet kell tenni,és ezt aznap mikor sutik lehet fogyastani és nagyon szépen vágni,

van nekem is sok finomság amit megoszthatnék mással de ezt az oldalt most találtam meg,az internet terén kezdő NAGYI vagyok

köszönöm

2010.12.31. 19:07
Zsuzska

Én ezt már évek óta készítem, a gesztenyemasszába sohasem teszek cukrot és a krémet 15 dkg. margarinnal készítem, a tetejére gesztenyemasszát szoktam reszelni. isteni finom!!!!! 

2010.12.29. 16:30
Évi

Ezt a sütit csináltam ősszel meg a lányom sulis gesztenyeünnepükre. A tanárok zsűrizték a szülők által készített gesztenyés süteményeket.

Amikor rátaláltam erre az oldalra és megláttam ezt a sütit, tudtam hogy nekem találták ezt ki, nem kell sütni, órákig pepecselni vele stb. Összedobtam este, másnap szeltem. Olyan volt mint itt a képen, és ízre valami csodás.

És az iskolai sütiversenyen? : oklevelet érdemeltem ki ezzel a sütimmel. A lányom nagyon büszke volt rám

2010.12.29. 07:05
Detty

Ezt már régebb óta ismertem de nagyon egyszerű elkészíteni és isteni finom!

2010.12.27. 08:20
Ági

Szia Andi!

A nővérem megcsinálta a családnak ezt a sütit karácsonyra, mindenkinél nagy sikert aratott, köszönjük!!!!

2010.12.22. 20:09
Anci

Ezt a sütit már én is megcsináltam és tényleg isteni finom.

2010.12.17. 16:14
Heni

Szia!Elkészítettem és nagyon finom lett.Nagyon jó ez a recept is mint a többi:)

2010.11.08. 12:38
ágota

Szia Andi!

Köszönöm a receptet nagyon finom lett!

2010.11.06. 08:12
ágota

Szia Andi!

Szeretném kérdezni,hogy ennek a sütinek mennyi ideg kell állnia vagy azonnal fogyasztható?

köszi Ágota

Szia! Jobb, ha hagyod állni egy kicsit. Andi

2010.10.21. 12:51
Kriszti

Kedves Andi!

Csodálatos receptjeid vannak. Ha pasi lennék, tutira elvennélek. :-)))

Kriszti

2010.10.19. 16:18
Kriszti

Köszi Cilla!:)

Elkészítettem, finom lett, bár nekem egy picit tömény a gesztenye az alján, lehet, hogy több tejet kellett volna hozzátennem, na majd legközelebb, de egyébként mindenkinek ízlett:) És Ildi ne félj, nem fog beletapadni a tepsibe, én is abba raktam és tök jól kijött!

Köszi Andi a jó recepteket!

2010.10.08. 14:29
Ildi

Szia Andi!

Köszönöm, hogy vagy, és főként, hogy ilyen oldalt hoztál nekünk össze! Kezdő háziasszony vagyok, jó, hogy vannak fotók, mégis hogyan kell a "produktumnak" kinéznie. Már többször elkészítettem ezt a sütit torta formájában és mindig mindenki imádta! Ma a "tepsis" módszerrel próbálkoztam, remélem, sikerül majd szépen felszeletelni - eddig nem volt gond, levettem a tortasütő karimáját és simán megoldottam. De ez most feladja a leckét, azt hiszem.

További jó sütést-főzést és mégegyszer !

Üdv, Ildi

Szia Ildi! Hogy sikerült? Gondolom nem okozott gondot a szeletelés.  Üdv, Andi

2010.10.07. 18:28
cilla68

Szia!  Kriszti!  Hulala  egy  novényi  tejszin!  ,  én  is  kiprobálom  a  finom  sutit  ami  Andi  készitet vagyis  kapta  a  receptet!

2010.10.07. 17:03
Kriszti

Sziasztok? Biztos hülye vagyok, de mi az a Hulala? Valamilyen puding? Köszi:Kriszti

2010.10.06. 14:16
Nóra

 Szia!

Ma megcsináltam ezt a finomságot! Egyszerű és mennyei! :)

Köszönöm! Köszönöm!

2010.10.05. 08:34
Hajni

SZIA ANDI!

ELKÉSZÍTETTEM EZT A SZUPER SÜTIT ,MONDANOM SE KELL, MEKKORA SIKERT ARATOTT,MINDENKI ODA VOLT ÉRTE!

SOKAT SÜTÖK -FŐZÖK INNEN, GRATULÁLOK A RECEPTEKHEZ,ISTENI DOLGOK KEREKEDNEK KI BELŐLÜK.

KÖSZIKE

TOVÁBBI SOK SIKERT!

2010.09.20. 12:54
ditti01

Kedves Andi, köszönöm Neked ezt a receptet, névnapomra csináltam, és mindenki nagyon dícsérte, még aznap elfogyott:):) Én nagyobb tepsibe tettem, meg több tejszínt tettem a tetejére, de így is remek lett. Gratulálok az oldalhoz.

2010.09.17. 22:46
Szilvia

Szia Andi!

A család kedvence lett ez az egyszerűen elkészíthető finomság.

Bár én spóroltam a kalóriával,a gesztenyés alapba egyáltalán nem tettem cukrot és a pudingba is csak 6 kanállal raktam,margarinból pedig csak 15dkg-ot.

Nekem így is isteni lett,gratulálok az oldalhoz,eddig még minden jól sikerült.

Köszönöm,Szilvi.

2010.08.13. 14:07
pearl01

Kedves Andi!

Nagy sikert aratott a családnál ez a finom édesség. Köszi. Üdv.

Ajánlom mindenkinek, gyerekeknek nagyon bejön.

2010.07.25. 17:44
skeeper

Nagyon finom lett én puncsos pudingból készitettem.

2010.07.25. 14:33
Erika

Köszönöm! 

2010.07.23. 18:14
Erika

Hová lett, az emeletes élvezet süti receptje? 

A sütés nélküli sütik között van....

2010.07.16. 08:01
rozaliacsiko

Szia Andi!

Elkészítettem. Nagyon finom. Köszi a sok-sok finomság receptjeit.  Üdv. Rózsika

2010.06.21. 20:12
Marika50

Szia Andi!!

Nagyon nagy sikere van a recepnek,a barátnöim nagyon elvoltak csodálkozva hogy  pik-pak és kész is van a sütemény.volt alkalom hogy csak egy gesztenye pürével csináltam meg és ugy is nagyon finom volt.

Csak igy tovább!

2010.06.17. 12:57
Zsani

Andi! 
Nagyon köszi a receptet, nagyon sokszor elkészítettük már itthon! Mindig elfogy egy nap alatt! Imádjuk,mert sütni sem kell, ,és mert isteni finom!!
Mióta rátaláltam az oldalra, csak innen sütök és főzök! Nagyon jó hogy mindenhez van majdnem kép! 
Gratulálok.
Üdv. : Zsani és Andi

2010.06.07. 09:27
Felicia74

Szia Andi!

Szombaton elkészítettem ezt a sütit. Valami isteni finom lett. Nem sok, és nem is kevés benne semmi. Így jó, ahogy van.

Mára már nem maradt belőle :)

Köszi a receptet!

2010.05.16. 16:04
Biténé Anita

Szia Andi!

Ma elkészítettem a sütit, és pont ugyanolyan finom, mint amilyennek elképzeltem, de...!!!! Véleményem szerint a két gesztenyemassza és a többi hozzávaló miatt egy kicsit "sok" az alap. Legközelebb én biztosan egy, max. másfél gesztenyét használok csak fel! Egyébként ettől függetlenül  nagyon fogy a süti!

Üdv: Anita

2010.05.14. 21:49
Krinyo

Szia!

Én is megkóstoltam máűr ma , meg felszeleteltem:D Ez egyszerűen isteni!!! Köszönöm, még egyszer. Üdv: Kriszti

2010.05.14. 14:06
Krinyo

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Andi a receptet, már jópár sütit megcsináltam, és csuda jó lett :)

Az lenne a kérdése, hogy mikor lehet szeletelni ezt a sütit? Még aznap vagy inkább másnap? Ma készítettem el, de most a hűtőben van még. Félek nem fog megpuhulni a babapiskóta

Üdvözlet: Feusi

Szia! Szerintem, ha hagysz egy kis időt a babapiskótának, akkor meg fog puhulni. Én úgy emlékszem, hogy már a készítés napján megkóstoltuk, de másnap még puhább volt. Üdv. : Andi

2010.05.10. 20:57
Margitmama1

Szia Andi!

Gratulálok a sok finomsághoz,csodássak és biztos finomak is.Kérdezni szeretném tőled hogy tudom kinyomtatni a recepteket? légyszi ird meg,mivel másolni nem tudom.köszönöm és továbi sok sikert és sok sok finomat,küldjél nekünk.

Szia! Köszönöm a dícséretet! Két kattintással át lehet a recepteket másolni word dokumentumba és azonnal ki tudod nyomtatni. Üdv. : Andi

2010.05.04. 22:22
Zsuzsika25

Szia Andi! Gratulálok az oldalhoz! Fantasztikusak a sütik és mindne más is!

Holnap szeretném kipróbálni ezt  gesztenyés sütit is d emár nem merek neki állni, mert mostanában "nem tudok" krémet készíteni :-(

Miért van az, hogy amikor összekeverem pl. a pudingot a vajjal, mindíg darabos lesz, kicsapódik?

A pudingot lehütöm pedig, és a vaj is szobahőmérsékletű......

Ha ebben tudnál Andi , vagy esetleg valaki tanácsot adni azt nagyon megköszönném.

Szia! A margarint géppel keverd simára majd fokozatosan add hozzá a pudingot, ne egyszerre. Köszönöm szépen a dícséretet! Üdv. : Andi

2010.04.28. 10:13
Wipi Hajni

Helló!

Én Hulalát pl. Auchanban vettem, de már találkoztam vele CBA boltban is. Elég feltűnő doboza van, nem lehet nem észre venni. :-)


2010.04.27 17:13
Farkas Erzsébet

„Szia!Hol lehet kapni a Hulalulát?Köszi: Zsó”

2010.04.28. 08:34
Marika50

       Szia Andi!!!

   Elkészitetem a sütit nagyon finom!

  Csak igy tovább!

 Üdv.Marika50

2010.04.28. 07:47
Suhajdáné Szilvi

Nagy sikert aratott a süti.Egy jó tanács hogy ne ázzon el a piskóta,én nem belemártom a tejbe ,hanem megkenem mindkét oldalát és igy is tökéletesen megpuhul.Üdv:Szilvi

2010.04.27. 17:13
Farkas Erzsébet

Szia!Hol lehet kapni a Hulalulát?Köszi: Zsó

2010.04.25. 07:10
Sz.Ági

Pénteken megcsináltam ezt a sütit,mert  szombaton vendégek jöttek.Mondanom sem kell,hogy nagy sikert aratott ez a süti.Köszönet érte.Üdv.:Ági

2010.04.22. 12:27
ANYA1976

Szia Andi.

Ezt a sütit meg csináltam húsvétra a görög dinnyével együtt és a gyerekeim össze vitáztak az utolsó darabokon. Köszi a recepteket mindenkinek csak ajánlani tudom ás az ismerőseimnek ajánlom is ezt az oldalt.

Üdv Erzsi

2010.04.17. 09:24
andi0202

Szia KÖSZÖNÖM A Hulalula leirását.

Üdv.andi0202

2010.04.17. 09:02
sumi

A Hulala egy növényi alapú tejszín. Azért szeretem én is,mert nem kell hozzá se cukor ,se fixáló és tartósan kemény marad a hab.Lehet kapni 2,3 és 5 dl-es kiszerelésben is.

2010.04.17. 07:32
andi0202

Szia Andi.

Lehet, hogy ez egy buta kérdés de mi az a ˇ"Hulala"?Légyszi ird már meg köszönöm.Szeretnám a névnapomra elkészíteni de így nem tudom.Neked is előre Nagyon Sok Boldog Névnapot.

2010.04.16. 11:58
Spinosa

Sziasztok!

Holnap tartjuk a kisfiam 1 éves szülinapját és ezt a tortát néztem ki a felnőtteknek (ő kap egy nagoyn egészséges répatrotát).

Sajnos nincs időm arra, hogy elrontsam, így inkább megkérdezem: elég főzni ehárom pudingot és azt vajjal (?) kikeverni? vagy a felfőzött pudinghoz (amiben van már tej és cukor) kell hozzáadni cukrot és tejet.

Kicsit izgulok, pedig csináltam már innen fincsi sütiket és ételeket, és eddig minden nagyon ízletesre sikerült.

Spinosa

Szia! A tejből, a cukorból és a pudingporból szokásos módon pudingot főzünk. Ha kihült akkor hozzákverjük a margarint. Ennyi az egész, pofon egyszerű, nem lehet elrontani :) Üdv. : Andi

2010.04.13. 18:08
andi1977

Andi!

köszi a receptet, isteni finom lett

2010.04.13. 04:44
rozaliacsiko

Andi!

Isteni finom. Nagyon köszi ezt és a többi finomság receptjét.

2010.04.10. 21:25
Magdika

Köszönöm a receptet! Ez lett a családom kedvence már elkészítettem tepsiben, tortaformában is. 3 hét alatt 6x kellet megsütni. Nagyon nagyon finom mégegyszer köszönjük a családommal együtt a munkád Andi!

2010.04.10. 16:23
kerianyu

Köszi a receptet! Húsvéti tortámnak nagy sikere volt! -és még sütni sem kellett

2010.04.04. 14:13
bodrogi.klara

Szia ! Ma elkészítettem ezt az édességet ,nagyon finom ,köszönöm,és kellemes ünnepeket kívánok.Klári

2010.04.04. 14:03
AGI

Kedves Andi! Megkeszitettem most huvetra ezt a sutit,nagyon finom lett.Koszi

2010.03.31. 15:41
Márti

Eddig  nem  szerettem sűtni , de miotta  rátaláltam az oldaladra ...kb  1 éve.

Azóta  gyártom  a  sűtiket. Van ugy  hogy  hármat is  csinálok,.Kezdtem a sűtés-

nélkulivel. Mára már  mindenbe  bele fogok.Nemtagadom  másfelé is el  látogatok.

De  ide  minddig  vissza  térek. .Nem  hiába.Ez   igen  guszta.

Köszönöm a sok jó receptet.  Tiszaújvárosbol   :  Márti                                    

2010.03.31. 14:26
Kiss Andrea

Szia Andi!

Nagyon csábító ez a recept is! Gondolom a babapiskóta 1 normál csom., mert ez külön nem lett feltűntetve a leírásban? 

Köszi, Andrea. 

Szia! Nagyon sok fajta csomag kapható, de azt hiszem, hogy nekem kb. 25 db kellett hozzá. Andi

2010.03.30. 17:38
Anyatigris

Szia Andi!

Elkészítettem ma a fiam névnapjára, egy nagy tortaformába! Nagyon finom!

Köszi a receptet!

2010.03.30. 10:47
DENI

SZIA,Koszi kesobb en is eszre vettem,azt hiszem meg ma megcsinalom .MEG EGYSZER KOSZI'

2010.03.29. 19:44
julcsi

Szia Andi! Köszönöm a receptet isteni finom lett!

2010.03.29. 19:42
julcsi

Szia  Deni 30x20cm-es formába.De írja andi is a recept végén.Nagyon finom én ma csináltam meg nagy sikere van!Csináld meg nem fogod meg bánni nagyon egyszerü.

2010.03.29. 17:19
DENI

legyszi irjatok meg hogy mekkora tepsibe kell tenni a masszat/? koszike

2010.03.29. 11:07
Detti

Nagyon kiadós és finom süteménnyel leptél meg minket! Tegnap elkészítettem, és nagyon ízlett a családomnak! Csak így tovább!

2010.03.28. 17:35
pappzsoka

Megcsináltam, finom volt a gyerekek is szerették

2010.03.28. 11:55
Zsömbölyi Henriett

Ma megcsináltam. Isteni finom, köszönöm a receptet

2010.03.25. 15:35
gizus

Nagyon szépen  kősszőnőm a recepteket,amit iddáig elkészitettem mind nagyon finomak.

2010.03.24. 13:53
csibiusz

Andikám !

Megint valami nagyon, nagyon finom receptet kaptunk, elkészítjük, mint már sokat a receptjeid közűl.

Köszönjük !

2010.03.23. 21:44
fekete lászloné

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A RECEPTET MEGFOGOM CSINÁLNI. 3 gyerek mellett mindíg kell sütni valamit a páromról mrg neis beszéljünk. Üdv Era.

2010.03.23. 17:11
peredil

Sziasztok!

Én ezt Nem lehet abbahagyni néven ismerem, karácsonyra készítettük el anyával és nagyon nagy sikert aratott mindenkinél, anya a munkahelyre is vitt belőle ott mindenkinek kellett a recept... szóval ez mindent elmond a sütiről és az én általam ismert név is nagyon illik rá ...:):) 

2010.03.23. 13:14
pbtimi

Sziasztok!

Tényleg nagyon finom és könnyű az elkészítése.

Én tortának készítettem el és nagyon mutatós lett! A tortaperemét mikor vesszük le, célszerű egy kicsit vizeskéssel körbekeríteni, hogy ne ragadjon a formára! :-)

2010.03.22. 23:05
mMarika

Köszönöm szépen a receptet ,én  már ezt elkészítettem nagyon finom.

Esetleg ha valaki nem szereti rummal ,használhat vaniliás tejet is ,a babapiskótát abba  mártani úgy is nagyon finom.  üdv:Marika

2010.03.22. 21:51
LIZUS

SZIA! KÖSZI A RECEPTET!HOLNAP ELKÉSZITEM.

2010.03.22. 21:18
skmargo

Kedves Andi!

Nagyon jól néz ki a sütemény. Kifogom próbálni. Nagyon szépen köszönöm!

Margó

2010.03.22. 20:39
debreczeni lajosné

nagyon tetszik,elfogom készíteni,kösssszzzziii 

2010.03.22. 20:24
jucus

nekem saját babapiskóta receptem van, épp tegnap sütöttem, ezzel fogom megcsinálni.Remélem sikerül .Jucus.

2010.03.22. 19:31
Evica

Evica

Szia!

Nagyon tetszik a recept, hétvégén elkészítem.

Kurucz Éva én mostanában mindig "Hulala" tejszínt veszek. Vettem már másfajtát is és nem tudtam szépen felverni, azóta nem kísérletezik másfajtával.

2010.03.22. 10:14
Kurucz Éva

Kedves Andi

Már régóta nagy rajongód vagyok, nagyon sok süteményt, ételt készitettem az "oldalad"ról. Ennek a gesztenyés finomságnak külön örülök és el szeretném késziteni.A leirt Hulala tejszinnek  van e valami különös tulajdonsága, vagy mindegy  milyen tejszinnel készitem ? Idáig még soha nem használtam Hulalát.

Válaszodat előre is köszönöm, a továbbiakban pedig sok sikert a munkádhoz

szeretettel üdvözöllek :Éva

Kedves Éva! A Hulala tejszínnel a legkönyebb dolgozni. Könnyű felverni kemény habbá, könnyen szeletelhető és még napok múlva is olyan a sütin mintha aznap tetted volna rá, nem esik össze. Üdv. : Andi

2010.03.22. 09:35
wenner erzsébet

Szia  Andi. Köszi szépen az új receptet . Ez is biztosan nagyon finom lesz, mint a többi süteményed.

Köszönettel: Erzsi

2010.03.22. 08:50
bodrogi.klara

Szia!  vártam már az újdonságot,megcsinálom köszi klári

2010.03.21. 11:55
Agi

Szia Andi! Mar alig vartam hogy valami ujjal lepjel meg minket,huseges olvasoid.Nagyon jol nez ki ez a finomsag biztos megkeszitem husvetra. Udvozlettel Agi

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa