Mandulás süti 
 
Tésztája: 32 dkg liszt, 1 ráma margarin, 14 dkg dióbél, 20 dkg porcukor, pici fahéj 
Ezt összegyúrjuk és egy mandula formába megsütjük. 
 
Töltelék: 20 dkg ráma, 3 db tojás, 20 dkg porcukor, mandulás aroma 
 
A tojást és a porcukrot gőz felett sűrűre kell főzni, amikor kihűl, akkor lehet berakni a vajat és az aromát. 
 
A mandulákat ezzel a krémmel megtöltjük és másnap már összeérnek az ízek, sütis dobozba tárolva sokáig eláll. 
  
Ezt a sütit már sokszor megcsináltam sokáig eláll, ezért érdemes elkészíteni, és jönnek ünnepek, akkor sem kell vele sietni, és nem kell hűtőben tárolni sem. 
A receptet és a fotót Blahunka Ági küldte! 
  
  
 | 
Szia ! Hasonlit Diocska suteményhez ezt szoktam inkább csinálni , de ez is finom!