♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Flamingó szelet

 

Flamingó szelet 


A tésztához: 30dkg liszt, 4ek porcukor,
  1ek. zsír, 1db tojás, 1dkg szalakáli, 1 császárkörte aroma, 1-2 dl tej.


A krémhez: 20dkg margarin, 25dkg porcukor, 6dl tej, 6ek liszt, 1cs.van.cukor.
(vagy 1,5cs. vanília puding 6dl tejben megfőzve, ha ez kihült, akkor a fenti mennyiségű margarinos porcukrot hozzá kell keverni.)


A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és három lapot sütünk belőle.
A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaniliás cukorral.
A tejből liszttel sűrű pépet főzünk és ha kihűlt a margarinos krémhez keverjük. A tésztalapokat megkenjük a krémmel. Másnapra szépen megpuhul és jól szeletelhető
. Mindenképpen hagyjátok állni egy napot.

Én a pudingos változatot választottam, nagyon finom lett!

 

 

 

115 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2013.05.30. 13:03
kutya

Szia  Andi! Azt szeretném megkérdezni, hogy az 1kanál zsír helyet lehet-e ráma margarint tenni? Nagyon finom sütik,és ételek vannak az oldalon.

2013.04.06. 19:31
adryy

Jól néz ki :)

2013.03.29. 13:01
Gedda

Szia Andi! Szeretném megkérdezni ha vanília aromát teszek a tésztába akkor színes lesz e a tészta, és hogy mennyit tegyek bele? Ja és hogy kb az 1 dkg szalikali mennyinek felel meg ??? Segíts nekem kérlek ???? Egyébként Andi barátnőm ajánlotta ezt az oldalt. Béna VAGYOK DE ISZONYATOSAN :D de amióta innen sütök még mindig sikerült minden !!!!!!

Szia! A vanília aromától színtelen, így attól nem lesz színes a tészta. Üdv, Andi

 

2013.02.01. 10:12
helguci

megszeretnem sutni ezt a flamingo szeletet de zsir nelkul megsuthetem ?????

2013.01.19. 08:15
turanyikmarta

Szia Andika!!!!! Most regisztráltam Márta vagyok!!!Üdvözöllek kellemes napot kívánok neked!!!! Sokat nézegetem az oldaladat és készítek is belőle sütiket is ételeket is nagyon jók!!!! Most a flamingó szeletet szeretném elkészíteni!!!!! Az lenne a kérdésem hogy császárkörte aromát nem kaptam,csak rum vagy vanília aroma van,valamelyiket felhasználhatom bele??? és az egész üveggel bele kell önteni az aromát?? Várom válaszod előre is köszönöm üdv.Márta!!!!

Kedves Márta! Készítheted rum vagy vanília aromával, de a tésztának nem lesz ilyen színe mint a képen, mert a császárkörte aroma adja a rózsaszín színét. Igen, egy üveg kell belőle. Üdv, Andi

2012.12.29. 09:47
ilamami

Szia Andi.

Megsütöttem, igaz nem kaptam császárkörtét, de vérnarancsot igen, és azzal is nagyon mutatós és finom. Azóta már ráakadtam császárkörtére is .

Majd ezzel is megcsinálom, mert az unokám kedvence a rózsaszin.

Boldog Újvet kívánok: Ili

2012.02.19. 19:28
Zsuzsiiii

Nekem a krém nem lett olyan mint Nektek a képeken pedig a recept szerint csináltam.Híg lett.A lapok jól sikerültek csak nem lettek ennyire szép színesek,inkább csak rózsaszínecskések.Az íze nagyon finom de így .hogy nem elég szilárd a krém nem szép a szeletelése.

Zsuzsiiii

2011.02.20. 11:50
Balogh Erzsébet

Szia Andi! Családunk is szívesen süt a receptjeidből a flamingó szelet és az amrikai krémes  nagyon finom.

2011.02.19. 16:28
kati

szuper a sutid mi is elkeszitetuk.lehet mas aromaval is a lapjat?koszi 

2011.02.19. 10:54
beziske

 Szia Andi!

Tegnap megsütöttem,most vágtam fel!Nagyon finom lett!!

2011.02.11. 18:58
tubarózsa

Szia Andi !

Megsütöttem a sütit,finom lett . Köszi

2011.02.06. 12:27
Kinga

Sziasztok!

Nagyon finom ez a süti, először én is bénáztam a tésztával, de utána belejön az ember , nekem 40x27-es tepsi nagyságúra sikerült kinyújtanom, hajszálvékonyak lettek a lapok, de sülés közben szép magasra feljöttek.

2011.01.14. 21:35
eva

Szia Andi! Megsütöttem ezt a sütit, és nem tudom, hogy miért, de olyan gumiszerűek(vagy szivacs) a lapok, és az íze, hát el sem tudom mondani...

Ugyanúgy csináltam ahogy leírtad, mondjuk nekem még a egy kis lisztet felvett a tészta,és a szalalkálit tejbe tettem. Lehet ez volt a baj?

Nem sikerült! Mondjuk délután csináltam és nemrég vágtam fel, még holnapig várok, de ha nem lesz jobb mehet a kutyának.....

Szia! A szalakálit nem lehet a tejbe tenni, a lisztbe kellett volna ugyanúgy mint a sütőport is. Üdv. : Andi

2010.11.28. 16:05
istenno

Szia Andi!

Ez a recept is isteni és egy kicsit legalább újítani lehet azzal,hogy színezem a tésztát. Nagyon csinos süti, na meg isteni is! Köszönöm szépen!

2010.11.02. 17:36
ANDREA

Szia Andi!

Elkészítettem a flamingó-szeletet.Olyan problémám van az elkészítésével,hogy 3 lapot sikerült kisütni belőle,de nem gáztepsi méretűt,hanem kisebbet.Még a tészta állaga sem lett az igazi,mert nyújtás után mindíg zsugorodott egy kicsit.Nem tudom,hogy mit ronthattam el,mert már sok mindent megsütöttem az oldaladról,és még eddig minden sikerült.Még lenne egy kérdésem,hogy milyen magasságú lesz a sütemény ha megvan töltve a krémmel?

Előre is köszönöm a válaszod!

Szia! Nem baj, ha nem lettek a lapok gáztepsi méretűek. Nem lesz akkor belőle. Kb. 4 cm-es lesz a süti, de most pontosan nem tudom megmondani. Üdv. : Andi

2010.10.13. 12:25
aranka

azia andi  igenis vérnarancsal csinálom most és nagyonis rozsaszinület a tésztája most sötöm épen  éa remélem hogy jois lesz  köszi andi a receptet nagyon fincsi sütik vanak bene     duci arika

2010.09.24. 08:13
Kakuca

Sziasztok!

Én mér kétszer megcsináltam ezt a sütit (is), a COOP boltokban mindig kapok császárkörte aromát.

2010.09.05. 16:32
ildiko melánia

nagyon jol nézki kifogom probálni már sok receptedet ki probáltam

2010.08.25. 20:05
erika60

A  receptek valóban nagyon tökéletesek.A flamingó szeletnél a lapokat milyen méretre nyújtod?Segítséged előre is köszönöm.Gratulálok az eddigi finom receptekhez!!!!!

2010.08.22. 20:09
ildiko77

Ma készítettem el a flamingót. Elsö ránézésre jol néz ki. Remélem holnapra jol megpuhul és fincsi lessz. Gratulálok az oldalhoz. Már nagyon sok sütit elkészítettem és eddig mind bejött. Köszi szépen.

2010.08.15. 10:06
GalambJánosné

 Sziasztok. Én is nehezen találtam császárkőrte-aromát,megpróbáltam a Gyógynövény boltban,ott lehet kapni,jó sütést kívánok: Ica

2010.07.07. 18:06
böbe

SZiA  ANDi!

Megsütöttem, flamingó  sütit  vilmos  körtearomát,

kaptam  ételfestékkel  rozsaszinre  sikerülk  a  tészta.

Krémbe  is  tettem  szuper.Köszi  szépen  a  receptet

Böbe

2010.05.22. 21:08
agi

Megsütöttem,finom lett!Annyit változtattam ,hogy nem kaptam körtearomát,így körtelikört szineztem meg pár csepp ételfestékkel,halványrózsaszín lett a tészta.A krémbe is tettem ételfestéket,jó rózsaszín lett.Tényleg flamingó színű sütit sikerült készítenem!

 Holnap kinder buenót sütök!Szintén innen!

2010.05.18. 09:31
Tündi

Szia Andi!

Nagyon megtetszett ez a sütemény ,hétvégén meg is csinálnám,de gondban vagyok az aromával.Zöld kupakos aromát kell vegyek vagy azt a fajtát ami 4 db 5ml-es üvegcse van egyben?Ezt nem tudtam kivenni az előttem kérdezőktől és nem szeretném elrontani.Válaszodat előre is köszönöm!

Szia Tündi! Én zöld kupakos aromával készítettem! Andi

2010.05.15. 09:49
zsuzsa

Szia Andi!!!

 Zsuzsa vgyok Kipróbáltam a receptet.Nagyon finom lett.Én a krémbe még tettem egy kis citrom héjat és levét,nagyon kellemes ízü lett. 

Köszi szépen a receptet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010.04.16. 15:04
TAMI10

Szia Andi!

Megsütöttem  flamingó szeletet Húsvétra. Nagyon finom és mutatós süti. Hamar megpuhult .  Én is vérnarancs aromával készítettem,így is fínom lett 

Köszi a receptet! 

2010.04.14. 10:15
illeskrisz

Szia Andi!

Én is megsütöttem ezt a sütit Húsvétra. nagyon finom, köszi a receptet!

illeskrisz

2010.04.10. 15:46
Petra

Megsütöttem a falmingó szeletett, vilmoskörte aromával.Végülis nem lett olyan rossz, csak nem kapott rózsaszín színt hanem olyat amilyen a lap.Az íze édes finom körte ízű inkább.Nekem úgy is ízlet.Próbáljátok ki:D:D:D

Üdv:Petra

2010.04.08. 16:32
ditke

Sziasztok.

Megsütöttem Húsvétra,és vérnarancs aromával is tökéletes.

2010.04.07. 16:34
dorma56

Szia Andi!

Megsütöttem, nagyon finom lett! A pudingos krémmel készítettem, és zsír helyett margarint tettem a tésztába, de így is klassz puha lett.

Köszi!

2010.04.07. 13:16
nikybaba

Szia Andi

Azt szeretném megkérdezni hogy meddig kell sütni a tésztát és ha a tepsi hátulján sütöm az is jo??

Nagyon jol néz ki ez a süti hmm milyen finom is lehet:)

2010.04.07. 07:37
AGI

Kedves Andi! Megkeszitettem husvetra  ezt a sutit,finom lett es hamar megpuhult.Koszi a receptet

2010.04.02. 22:06
sstella

Szia Andi!Szupi az oldal,imádok sütni,édesszájú vagyok...:)Sütöttem már egy pár sütit innen,és minden jól sikerült;) Holnap készítem a flamingót húsvétra.Biztos finom lesz!:)

2010.04.02. 21:26
Nikosz

Ma megsütöttem és tökéletesre sikeredett ez is!

Köszönjük a receptet!

2010.04.02. 17:58
Petra

Kedves Andi!

Megszeretném sütni a flamingó szeletett, de sajnos császárkörte aromát nem találtam csak vilmoskörte aromát.Az is jó bele vagy csak a császárkörte?

Előre köszi válaszodat!

Petra

Petra, szerintem a vilmoskörte aromától nem lesz rózsaszín a tészta. Még nem próbáltam, de cáfoljatok meg, ha nem így van. Megírhatnád, hogy Neked milyen lett, ha elkészíted vele, mert már többen is kérdezték. Várjuk válaszod! Üdv. : Andi

2010.04.02. 11:26
CSilla

Kedves Andi!

Nagyon szuper az oldalad, rengeteget csemegeztunk mar rola es mindig talalok vmi ujat:)

Husvetra a Flamingo szeletet szeretnenk megsutni es a kerdesem az, hogy mennyi csaszarkorte aroma kell bele. Nekunk egy 30 ml uvegunk van, azt tegyem bele mindet?

Koszonom a valaszt es kellemes unnepeket kivanok

Csilla

Csilla, egy egész kis müanyag fiola kell bele. De gondolom már időközben a süti is elkészült :) Kellemes húsvéti ünnepeket! Andi

2010.03.30. 16:30
ditke

Köszi a választ!

Még az a kérdésem lenne,hogy a vérnarancs aromával is ilyen lenne?

Mert minden aroma van,csak császárkörte nincs,és megszeretném sütni húsvétra.

Nagyon jó receptek vannak,köszi!

Szia! Sajnos nem tudom pontosan megmondani, hogy vérnarancs aromával is ilyen lesz-e, mert nem próbáltam. Hátha valaki megírja, aki esetleg próbálta. Üdv. : Andi

2010.03.28. 22:18
ditke

Bocsi,de a zsír után a receptbe direkt van üres hely,vagy kimaradt valmi?

Megszeretném sütni,biztos fincsi.

Javítottam a recept formalitásán. Andi

2010.03.28. 19:00
theresa zsohar

Kedves Andi! nagyon ugyes vagy! Szeretem az oldaladat!en is nagyon jol tudok sutni,Magyar sutiket is es Canadaiakat is egyarant! Minden elismeresem tied!!!Szia,Teri. 

2010.03.28. 16:28
Judit1967

Köszi a receptet kipróbáltam ,és nagyon bevált .

2010.03.21. 23:06
daisi7

 Kedves Andi!

Nemrég elkészítettem ezt a sütit és nagyon finom lett. Szuper az oldalad, már több mindent kipróbáltam. Köszönöm, hogy ezt a sok finomságot velünk is megosztottad. Móni

2010.03.21. 14:05
tancsa

Tegnap megcsináltam , nagyon finom lett, már alig van belőle .      Köszi.........

2010.03.15. 21:12
kocsák jenőné

szia nagyon finom sűti kisfiam névnapjára meg csináltam nagy sikert aratot  kőszőnőm hogy meg osztotad velem. 

2010.03.14. 10:31
Franciska

Elkészítettem ezt a süteményt. Mutatós és finom.

2010.03.14. 10:22
Franciska

Elkészítettem ezt a süteményt. Mutatós és finom.

2010.03.13. 12:02
Zsuzsanna

Szia Andi!

Én a krémet kokuszreszelékkel ízesitem.Most csinálom elöször remélem finom lesz.

2010.03.06. 15:05
mázel76

Szia Andi!

Ezt is megcsináltuk és igazán finom lett!!

2010.03.05. 20:50
Bea07

Szia! Megcsináltam a sütit. Nagyon finom! Üdv.

2010.03.03. 13:56
Marika

Kedves Andi!

Mivel én sem kapok cs.körte aromát, de meg szeretném sütni a sütit, szerinted lehet helyettesíteni császárkörte pálinkával?Annak is van színe.Üdv.

Kedves Marika! Hát próbáld meg, de nem hiszem, hogy ilyen rózsaszín színe lenne. Andi

2010.03.02. 07:53
Magduska01

Kedves Andi!

Császárkörte aromát hol lehet vásárolni?Szeretném megsütni a sütit és a boltokban, ahol eddig néztem (Tesco, Match,CBA) nem volt. Csak az "alap" aromákat láttam (rum, vanília, mandula) a polcon. Előre is köszi!Magdi

Szia! Konkrét üzletet nem tudok mondani, de kisebb üzletekben is nézz utána, mert én is olyan kis üzletben vettem, ahol nem gondoltam volna, hogy van. Üdv. : Andi

2010.02.28. 21:27
Moncsi

 Kedves Andi!

Pár nappal ezelőtt nekikezdtem ennek a sütinek, de nekem sajna nem sikerült.. A tésztája nagyon-nagyon ragacsos lett, és nemhogy 3 lap, de még 1 is alig-alig sült ki belőle. Így végül a tölteléknek neki sem kezdtem.. Elképzelhető, h amiatt történt, mert én rumaromát tettem bele?? (Pontosan mennyit is kellett volna??) Különben sok recepted kipróbáltam már, és NAGYON-NAGYON TETSZENEK! Mióta olvasom az oldalad, kedvet kaptam asütés-főzéshez (ami nagy szó, merthogy a férjem szakács, és nagy kritikus ám..), és neked köszönhetően megy is!    

Köszönöm a figyelmed és további jó munkát, GRATULÁLOK az eddigiekhez!!!!

(Csak még egy észrevétel: nagyon sokat segíten az ilyen kezdőkne, mint én vagyok, hogyha csatolnál fotókat az elkészítés menetéről is.. Tudom, nem kis kérés...

Szép estét: Moncsi

Kedves Moncsi, ebbe egy kis fiola ( kb. 0.5 dl ? ) császárkörte aroma kellett volna, mert az adja meg a tészta rózsaszín színét. Szóval a rumaroma nem volt jó ötlet, ez lehetett a gond. Legközelebb talán majd több sikerrel jársz. Andi

2010.02.24. 13:57
lukats maria

megsutottem a sutit es nagyon remelem izleni fog a csaladnak!

2010.02.20. 23:57
Gabi

Ma sütöttem meg ezt a sütit,és isteni finom lett!Köszi  a receptet!

2010.02.13. 20:56
ivien

szia aszt szeretnem megkerdezni,hogy mitol rozsaszinu a teszta?koszonom.

Szia! A császárkörte aromától. Andi

2010.02.09. 15:56
csillus

szia andi már nagyon sok sutit el készitetem már tobek kozot eszt is,nagyon jol sikerult ,tovabra is sok sikert kivanok neked

2010.02.06. 16:52
Nyitrai Imréné Pircsi

Szia Andikám!!!!!! Tegnap el készítettem a Flamingó szeletet, tegnap, ma szeleteltem fel. Isteni finom, és még gyönyörű is. Köszike ezt a receptet is. Puszi Pircsi.  Csak Így tovább!!!

2010.01.31. 23:22
Kriszti

Nagyon ficsi ez a süti,köszy a receptet.

2010.01.31. 11:19
Kriszti

Sziasztok,

tegnap elkészítettem a flamingó szeletet,de mivel mi focista család vagyunk,ezért nálam a flamingó fradista lett:)

 

2010.01.30. 20:21
ANNAMARI

EZ A SÜTI EGYSZERŰ ÉS FINOM. KÖSZI A RECEPTET!!

2010.01.25. 11:59
Judit

Ez a Flamingó szelet valami csodálatos! Az egész családnak nagyon ízlett, anyósom is nem győzte dícsérni!

Köszi Andi!

2010.01.16. 18:11
irenke

 Én csak dicsérni tudom azt aki ennyit foglakozik ilyen dolgokkal köszönet érte

2010.01.16. 15:48
judit

Finommmmmmmmmmmmmm

2010.01.16. 15:15
Dorka

Szia Andi!Karácsonyra megsütöttem a sütit isteni finom volt!!!Köszi!!Dorka

2010.01.03. 22:14
Sziszike

Kedves Andi!

Az oldal nagyon jó!Karácsonyra ezt is megsütöttem!Én bon-bon meggy aromát használtam és a tészta szép rózsaszín lett tőle.Hatalmas sikere volt,pillanatok alatt elfogyott!!

Köszi!

2010.01.01. 17:58
vasika

Sziasztok! Megsütöttem karácsonyra,nagyon fincsi ,sikere lett .Holnap a linzert sütöm ,remélem sikerül majd.

B.Ú. É K.!

2009.12.30. 21:49
maca

Szia.Maca vagyok .

Elkészítettem a Gesztenye tortátát,és a Flamingó szeletet ,nagyon finom mindkettő és nagyon jó ez az oldal ,sokat segített,köszi,és BUÉK mindenkinek!!!

2009.12.30. 19:02
aranyhal

 Szia!

Ha nem teszek bele császárkörte aromát akkor is jó lesz?

Szia! Hát akkor nem lesz rózsaszín a tésztád, mert az adja a színét. Andi

2009.12.29. 21:45
zseva1953

Szia Andi! Megsütöttem a Flamigó szeletet- nagyon fincsi lett. Jól megpuhult, könnyen lehetett szeletelni.Köszönöm a receptet!!!!!!!!

Boldog új évet kívánok!!!!

2009.12.27. 20:00
Ildikó

Ez volt az egyik karácsonyi süti nagyon fincsi lett mindegyszálig el is fogyott!!!!!!!

2009.12.27. 18:27
jjudit

Megsütöttem karácsonyra,nagyon jól sikerült.Se

hol nem kaptam császárkörte aromát,bonbonmeggy aromát tettem bele,de szerintem nem rontotta el.   Üdv:Judit

2009.12.27. 16:48
Panni

Én is megsütöttem, nagyon finom és mutatós, pont olyan lett mint a te képeden. Valaki írta, hogy nem puhul meg a lap, megpuhul, csak időt kell hagyni neki én nem a hűtóbe tettem, no és nem kell agyon sütni a lapokat, habár nekem is egy lapot egy kicsit megkapott, de azt tettem középre. Hasonló szalagárést én is csináltam már, de ez a rózsaszin nagyon feldobja.

2009.12.27. 15:49
Fánczi Bernadett

Szia Andi!Elkészítettem a Flamingó szeletet karácsonyra,nagyon finom lett és nagy sikere volt a családban.Gratulálok az oldalhoz!Szuper!üdv:Betti

2009.12.25. 11:42
feherandrea

Elkészítettem és csodálatos lett! De nemcsak szép, hanem nagyon finom is!

Azért is büszke vagyok, mert én nem igazán kedvelem a "lapkészítést" és tényleg szuperül sikerült. Én is a pudingos krémet választottam!

Köszönet érte Andi !

2009.12.21. 18:04
Lia

Azt szeretném kérdezni, hogy a teljes dobozka aromát fel kel használni. a választ köszi.

2009.12.15. 19:30
marika

kedves andi  kell e hozzá légkeverést kapcsolni ?

most vettük a sütöt és még nem tuom naon mit hogy an kell vele sütni

2009.12.09. 14:57
Ildi

Szia Andi!

A flamingó sütivel kapcsolatban az volna a kérdésem, hogy a lapokat, milyen méretü tepsibe kell kisütni? Köszi  Ildi

Kedves Ildi! Normál gáztepsi méretűben készült. Andi

2009.12.08. 12:13
Kati

Szia Andi és ha csokit  raknák a tetejére ugy milyen lenne?

Szia Kati! Hát nem tudom, próbáld ki... de szerintem ehhez nem illik. Andi

2009.12.07. 14:18
kovács mária

szia andi.        megsütöttem most a hétvégén a flamingó szeletet,isteni finom.egyszerű és könyen elkészithető.11.éves kislányom segédkezett,én adagoltam a hozzávalókat,ő dolgozta össze.máskor is megfogom sütni.üdv.ria

2009.12.05. 09:26
jucus

megsütöttem! pont így nézett ki, nem sokáig! /unokák!/ Gratula,szép ,és jó!Andi, a legutób feltett kókuszos-van. csillagokat elkészítés után meddig kell elfogyasztani?A krém miatt gondolom.Karácsonyra szeretnék készíteni  valami ilyesmit. Köszi, szia:Jucus

Kedves Jucus! Hát a puding miatt hűvős helyen 3 - 4 nap, de szerintem addig el is fogy :) Üdv. : Andi

2009.12.02. 19:49
marikahh

kelle hozzá légkeverést kapcsolni ?

2009.11.26. 13:07
gyöngyi

Szia Andi! ha szalalkáli helyet szodabikarbonát teszek atésztába az is jo lesz ? és nincs császárkörte aromám de van rum aromám  az is jo bele ? kis piros szörpel szinesiteném  kérném a véleményedet köszi :Gyöngyi :)

Kedves Gyöngyi! Ugyanolyan biztosan nem lesz, de egy próbát megérhet. Andi

2009.11.23. 11:05
Heni

Szia Andi! Mikor a lapokat sütöm a tepsit ki kell-e kenni és lisztezni? Várom válaszod!

Szia Heni! Én sütőpapíron sütöttem. Ha nem azon sütöd akkor feltétlen. Andi

2009.11.20. 20:33
Dia

HÁNY PERCIG KELL SÜTNI A TÉSZTÁJÁT.. ÉS MILYEN HŐFOKON..??

Dia, rövid ideig 170 - 180 fokon.

2009.11.20. 12:23
Patti

Kedves Andi

Én nem bírom a szalakáli szagát, szerinted tudnám sütőporral helyettesíteni? Köszi a válaszod Patti

Kedves Patti! A sütőportól nem lesz ugyanolyan a tészta állaga, mintha szalakálival készítenéd. Andi

2009.11.20. 10:53
Tincsi1

Kedves Andi!!

Nagyon örülök ennek az oldalnak. Igazi házias sütiket süthetünk innen.

Szeretném leszögezni és ez boldogsággal tölt el,hogy a párom is rendszeresen látogatja az oldalt. Már jelezte,hogy a karácsonyi sütiket majd Ő állítja össze a receptek közül.  Nagyon köszönünk mindent, mivel én nem igazán tudok sütni de veled minden megy mint a karikacsapás.

Hálásan köszönöm és remélem még sok finomsággal lepsz meg minket.

További sok sikert kívánunk neked!!

Szia Timi! Köszönöm a hozzászólásod, nagyon tetszett amit írtál. Főleg a Párodról, jót nevettem rajta. :) Andi

2009.11.20. 09:45
elizka

Segítséget kérnék!A tésztát a tepsi hátulján vagy a tepsiben kell sütni?Előre is köszönöm!Nagyon tetszik az oldal Andi!

Szia! Szerintem teljesen mindegy. Akkor szokták tepsi hátulján sütni, ha valakinek nincs akkora mérteű tepsije. Andi

2009.11.19. 20:30
Dia

Naggyon jól néz ki ez a süti..nem tudja valaki kb hány percig kell sütni a tésztáját..elöre is köszönöm..

2009.11.18. 18:50
Lia

Mitől rózsaszínü a tészta, aki tudja kérem segitsen???????köszi

A császárkörte aromától. Andi

2009.11.18. 14:53
Zsusza63

Kedves Andi! Koszonet neked ezert a csodas oldalert! Erdekes talan Eden_ 1 lehet a Mindmegette oldalrol, ahol a receptjei kozott tobb recepteddel is talalkoztam, van amin semmit nem valtoztatott, meg a fotod is ott van, tobb ugyan azon a neven, es van aminek megvaltoztatta a nevet!   En mar az elso bekuldott receptnel megismertem, mert mondhatom, napi latogatod vagyok, nagyon sok receptedet kiprobaltam, imadom ezt az oldalt.  Nem szep dolog mas tollaval ekeskedni, legalabb irta volna oda honnan szarmazik a recept, es a sajat kepeit kuldene be!

Szia Zsuzsa! Köszi, hogy szóltál. Sajnos már én is felfedeztem, de nem lehet vele semmit tenni. Én sem értem miért jó neki egyik oldalról átmásolni egy másik oldalra, pláne ugyanazokkal a képekkel. De ő biztosan tudja..... Üdv. : Andi

2009.11.18. 14:49
fogmarika

Én a flamingóra gondoltam

2009.11.18. 14:48
fogmarika

Szia Andi! nagyon jó a lapod ahogy látom a képek és a leírás alapján.,igaz még nem csináltam semit mert nincs időm de a lányommal megbeszéltük már hogy csakis a Te receptjeidből főzünk,sütünk Karácsonyra. Azt mot meg nekem hogy az a 3 lapops süti tésztája mitől lesz rózsaszin? köszi Marika

Kedves Marika! A császárkörte aromától lesz rózsaszín a tészta. Andi

2009.11.16. 13:29
Tímárné Zsuzsa

Kedves Andi!

Megsütöttem ezt a super receptet, nagyon örült neki mindenki, így újabb rendelést kaptam vasárnap délre is, így péntek esti és vasárnap déli elfoglaltságom is megvolt.Nagyon gyorsan elkészíthető süti,  én 1 óra 10 perc alatt teljesen végeztem a sütivel, és már csak a puhulásra várt, és az éhes szájakra!!

Köszönjük szépen a receptet és várjuk  a következőket!!


2009.11.13. 22:58
Eszter

Kedves Andi!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a te recept oldaladra, ahol nagy guszta és finom sütik receptjét osztod meg velünk. Köszi az újabb finomságot!

2009.11.11. 19:13
Lia

Sziasztok.Ez a recept is nagyon jónak tünik,biztos,hogy az is.Azt szeretném kérdezni , hogy a tészta mitől lessz ilyen szép rózsaszin?a császárkörte aromától? mivel lehetne ezt helyetesíteni, mert ilyet sehol sem találtam.Előre is köszi a választ.

2009.11.10. 08:48
Andrea

Egyetértek az előttem szólókkal! Senkinek nem kötelező erre az oldalra lépni.Csak szólok ennek az undok írónak,hogy a receptek amik nem az Anditól származnak,ő mindig jelzi az emberek felé,hogy honnan van a recept.Ez csak írigység!Csináljon magának ilyen oldalt,és majd akkor okoskodjon!Nemcsak a receptek számítanak,hanem az Andi segítségei is.Ugyanis többször kértem segítséget és azt meg is kaptam!!!!!Én is néztem több oldalt,de amelyik nem tetszett,nem is nézem többé.ANDI! NE FOGLALKOZZ AZ ILYEN EMBEREKKEL,CSAK ÍGY TOVÁBB!!!

2009.11.09. 12:10
Nagy Lászlóné

Sziasztok Én azt nem értem ha valakinek nemtetszik egy oldal miért nem kattint tovább.Miért kell bántani egymást?Mindenki előtt adott a lehetőség hogy bármilyen oldalt készítsen.Nem fúrkálódni kell hanem dicsérni a másik munkáját.Sajnos ezt már egyre kevesebb emberben találjuk meg.

2009.11.07. 00:31
marika02

Érdekes

Huzzál el erről az oldalról ,hagyad békén Andit !!!!!!!!!!!

Nekünk ez egy szuper oldal,csodás dolgokkal ,bár mit kérünk segítséget kapunk.Andi  ne törődj vele ,szerintem igen hatalmas a rajongó táborod akik mindig várják az újabnál újab recepteket. Csodás hétvégét !!!  

Üdv:Marika

2009.11.06. 08:36
cicamama

Egyetértek az előttem hozzászólókkal, az oldal sztem is szuper. Én is elkészitettem több receptet is már, ha valamire kíváncsi vagyok, először ide szoktam bekukkantani.  Na és, akkor mi van ha nem a saját képe van a recepthez??? Nem cukrészversenyen vagyunk. Sztem mindegy kinek a képe lényeg, hogy  valami iránymutatás legyen, hogy ilyesminek kéne lenni.  Andinak így is biztos sok munkájába, nekünk meg semmibe sem kerül, ezt kéne értékelni.  Köszönjük Andi!  Jó sütkérezést mindenkinek.  

Üdv. cicamama

2009.11.05. 16:10
Anya

Tisztelt Érdekes!

Ez a recept Andinál az elsők között itt volt, csak a kép nem!!! Emlékszem valaki írta is, hogy kéri a kép fotóját is!Ha valaki ilyeneket ír azt mindig irigységből csinálja. Andi legalább a saját sütéseinek a képét teszi fel!

Andi csak így tovább én is sokmindent megcsináltam már innen, csak nem mindig szólok hozzá, nekünk gyakorló háziasszonyoknak jó az ilyen oldal, mert mindig kell valami újítás, hogy a férjünk és a gyerekek ne unják meg a régi dolgokat.

2009.11.04. 22:22
Nyitrai Imréné Pircsi

Ne bántsad Az Andikát  te Érdekes mert majd téged bánt valaki. Ha nem tetszik ez az oldal el lehet húzni, nem kötelező ide jönnöd!!!!!!!!! Mindenkinek tetszik igen is amit a mi Andikánk produkál. Világos??????

2009.11.02. 20:51
melcsi666

Szia Andi!

Nagyon finom lehet ez a süti,ráadásul nem nehéz és nem sokminden kell hozzá!A nehézséget azon értem(mielött vki beszólna),mert ilyen lapot szoktam sütni,csak csokis krémmel,úgy is finom!

2009.11.01. 10:40
Ági

Megsütöttem én is,isteni fini lett!!!Én a fözött krém változatával csináltam,szerintem azzal finomabb.!!!Érdekesnek üzenem én is:NEM KÖTELEZŐ EZT AZ OLDALT NÉZEGETNI!!!!

2009.10.31. 19:29
keszek

Érdekesnek üzenem: Ha azért jöttél ide, hogy kekeckedj, akkor fölösleges volt. Húzodj vissza, böngéssz a blogoldalakon és csinálj magadnak egy weblapot!  Akkor talán nem fogsz irigykedni.

2009.10.31. 15:34
Bodri Jánosné

Most készültem el a sütivel,nagyon könnyű volt a tésztáját nyújtani.Alig várom,hogy holnap legyen.Bár én csak megkóstolhatom,mert cukros lettem a terhességem alatt,de a fiaimnak azért sütni kell!!!!

2009.10.31. 07:01
Érdekes

Andi a flamingó szeletet hogy tudta elvinni ha csak most tetted fel? Talán fordítva. És tudod Andi Te is ugyanazt csinálod mint ők, csak nem értem miért akkor a felháborodás. Nem bántani akarlak, de ha Te is kicsit kisérleteznél a konyhába, talán új dolgokat is csinálhatnál. Nézz meg sok blogoldalt, ahol a kis próbálkozásaikat írják. Ez a legegyszerübb a netről és  NLC-ről sütni, mert jó szemed van, tudod mi kell az oldaladra!.

2009.10.30. 16:24
Ági

Szia Andi!! Elöször is sok boldogságot kivánok!!!!!Láttam a képeket,szépek  vagytok rajta!!! Kérdésem az lenne,hogy  a lapokat mennyi ideig kell,kb. sütni.Köszi.

2009.10.30. 15:55
Érdekes

www.tutireceptek.hu/flamingo-szelet

Szia! Megnézheted MRG neve alatt feltöltött recepteket amik az oldalamról származnak....vagyis tölem másolta és küldte be a belinkelt oldalra.  Én meg ezt ajánlom neked. Üdv. : Andi

2009.10.29. 20:54
Eszter

Szia Andi! Köszönöm szépen az új receptet, nagyon mutatós süti és finom is!

2009.10.29. 20:05
Lili

Sziasztok pár napja regisztráltam. És nagyon jo  az oldal és pár sütit ki probáltam  és nagyon finom lett. És a kekszes sütiröl meg nem is gondoltam volna hogy ilyen jo!  SZIASZTOK

2009.10.29. 17:36
Nyitrai Imréné Pircsi

Szia Andikám! Nagyon jól nézki a sütike,már nagyon vártam mivel rukkolsz elő.Nagyon örülök neki meg fogom csinálni, és beszámolok róla. Köszike puszi.

2009.10.29. 15:21
simon csilla

szia,koszi a sok finom receptet pusz

2009.10.29. 12:51
szilvi

szia Andi! Köszi a receptet,nagyon jól néz ki,meg is fogom sütni.Éppen ma csináltam a gesztenye roládot-isteni lett!!! Ügyi vagy!!!!!!

2009.10.29. 09:22
kata

 Kedves Andika!Istenien néz ki a  süti , Szilvi és Kata lányom örömére névnapjukra sütöm ezt  a sütit is. 

Köszönöm.   

Szeretettel ölel Kata

2009.10.29. 08:07
marika02

Kedves Andi!

Köszönöm szépen a receptet ,mutatós süti ,rá nézünk és el csodúl a nyálunk.Ebből mi következik meg kell sütni!!Köszi  üdv:Marika

2009.10.29. 07:49
kacatos

Andikám!

Ilyen finomsággal ki tud várni egy egész napot???? Az maga a kínok kínja..

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa