♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Vendégkönyv
[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]

2009.08.10. 18:54 Idézet

Kedves Andi!

Ket hete talaltam ra  honlapodra es azota minden nap benezek hozzad.Negy receptedet mar ki is probaltam, francia rakott burgonya,mustaros karaj,meggyes piskota es a sajtos rudak .Nagyon-nagyon finom volt mindegyik! Halas koszonet a receptekert es tovabbi sok sikert kivanok ! debra/usa

Kedves Debra! Örülök, hogy a messzi Amerikából is tudod hasznosítani az oldalam. Sok sikert kívánok a többi recep kipróbálásához is! Üdv. : Andi


2009.08.09. 18:13 Idézet

Szia!

Nekem van egy sajtmártás receptem, amit szívesen megosztok Veled. Az igazság az, hogy egy ismerőstől kaptam (ő konyhán dolgozott), de én még nem próbáltam ki.

4 kanál liszt, 1 liter tej, 1 teavaj, 10 dkg trappista sajt, 10 dkg füstölt sajt, 1 kk. szerecsendió, só, bors. Besamel mártást kell készíteni, ebbe jön a sajt és a fűszerek.

Remélem segíthettem!

Anita

 


2009.07.30 16:14
Csillagocska

„Sziasztok!

Lécci segítsetek nekem!

Sajtszószt szeretnék készíteni, de nem a zacskós-bolti változatot. Néztem francia szakácskönyvbe, de abba nincs benne

Előre is köszi a segítséget!

 ”


2009.08.08. 19:31 Idézet

Sziasztok!

Nagyon tetszik az oldal, sok recept tetszik. Hétvégén nagy családi rendezvény,  erről az oldalról fogok főzni. Gratulálok Andi!

Kedves Evica, remélem közben már sikerült a családot valami finomsággal elkápráztatnod. Köszönöm a gratulációt, örülök, hogy tetszik az oldal. Üdv. : Andi


2009.08.07. 12:59 Idézet
Andi konyhája

Sziasztok!

Egy kedves Nlc-és ismerősöm Illeskrisz -től elmentett receptem, amit még nem próbáltam, de szerintem nem fogtok benne csalódni, ha elkészítitek. A recept alatti fotók is az ővé!

Burgonyagombóc / szilvás, meggyes, sárgabarackos, túrós.../Illeskrisz

1 kg burgonya héjában megfőzte, langyosra hűtve, 1 tojás, diónyi vaj vagy zsír, 22 dkg  liszt, 3 dkg búzadara, só.

A burgonyát meghámozod, krumpli nyomón átnyomod. A többi hozzávalóval, könnyű, puha tésztát gyúrsz. Ha ragadna, meglisztezed a deszkát. Nem kell agyon gyömöszölni, mert akkor nyúlós lesz a tészta. Éppen csak hogy jól összeálljon. Ezután egy nagy hengert csinálsz belőle, és ebből a hengerből vágsz le mindig egy szeletkét, vagy lapra nyújtod és kockára vágod a tésztát...ebbe töltöd bele a gyümölcsöt. Gombóccá pödröd és lisztezett deszkára teszed, addig, amíg a többi is elkészül. Ezután fizet forralsz egy nagyobb lábasba, megsózod. Óvatosan belerakosgatod a gombócokat. Először lesüllyednek a víz aljára, majd ahogy főnek, úgy jönnek fel a víz tetejére. Pár percig hagyod még a víz tetején főni, majd egyenként óvatosan kiveszed őket egy szűrőlapáttal. / érdemes egyet kettévágni és megnézni, hogy tényleg átfőtt-e..../ Pirított zsemlemorzsába forgatod, porcukorral meghintve tálalod.

Azt még elfelejtettem leírni a recethez, hogy a gyümölcsbe, amit a tésztába töltesz, szoktam rakni egy szem kockacukrot és a csipetnyi fahéjjat, ezután pödröm gombóccá. Így lesz jó szaftos a gombóc!

 


2009.08.06. 15:01 Idézet
Éva

Kedves Andi!

Nagyon jó az oldalad. Rengeteg receptet  kipróbáltam már, mindegyik nagyon finom, egyet mégis kiemelnék:  a férjem és az aposom kedvence is a madártej szelet lett. Köszönet érte.

Üdv: H. Éva

Kedves Éva! Örülök, hogy a családod kedvence lett a madártej szelet. Neked is köszönöm a dícséretet, gyere máskor is, ha nincs ötleted, hogy mit süssél vagy főzzél. Üdv. : Andi 


2009.08.05. 22:25 Idézet
Hajni

Kedves Andi!

Nagyon jók a receptek .Érthetőek és az arányok is rendben vannak.Sokszor probléma ,legalább is nekem, hogy mégse annyi hozzávaló kellett volna mint azt a recept írta, de nálad minden stimmel így mindig jól sikerül, bármit sütök.

Köszönöm!
 

Kedves Hajni, örülök, hogy eddig meg voltál elégedve a receptekkel. Tudom, hogy milyen bosszúság az amikor főzés közben derül ki, hogy nem jó a recept. Próbálom az ilyeneket kikerülni. Üdv. : Andi
 


2009.08.05. 14:46 Idézet
MyMe

Nagyon jó az oldal, sok receptet ki is próbáltam! Gratulálok!


2009.08.04. 15:04 Idézet

Örülök ennek az oldalnak,isteni sütik,ételek vannak rajta.itt még a kezdő is

megtalálja a neki könnyebb sütiket,rólunk,gyakorlott sütögetőkről nem is

beszélve. Érthető,egyszerű és finom.Köszönöm,hogy regisztrálhattam.                    

Üdvözlettel : Bodanya

Kedves Bodaanya, örülök, hogy így értékeled az oldalam és a rajta található recepteket. Andi


2009.08.03. 10:09 Idézet

Szia!

Fantasztikus az oldal! Gyönyörűek a képek is, nagyon jó szakács lehetsz :)


2009.07.31. 21:03 Idézet
d

Kedves Andi!

Szuper a honlapod, más sok jó esküvői vendégváró süteményt ajánlottunk róla!!!!!!!!!


2009.07.31. 13:28 Idézet

 Szia Andi!  Fantasztikus lett a Rákóczi túrós süti, éppen most lett kész köszönjük szépen ,s már most készülök a csirkemelles finomságra őzgerincformába, az csak jo lehet de majd visszajelzek milyen volt köszönöm szépen.Egy másik Andi ui : nagyon fini lehet a túrós mert az 5 éves ikreink már belenyomták az ujjacskájukat és ebből itélve tuti jo.


2009.07.31. 07:30 Idézet
Kata

Kedves Andi!

 

Nagyon tetszik a honlapod, csak gratulálni tudok hozzá!

Lenne egy kérdésem: van valami technikája annak, hogy a krémes sütiket úgy fel tudod szelni, hogy az alsó tésztára nem visz a kés krémet? esetleg nem is késsel kell szelni, hanem mondjuk tortavágóval? kérlek segíts, így olyan szépek........

 

Kata


2009.07.30. 16:14 Idézet

Sziasztok!

Lécci segítsetek nekem!

Sajtszószt szeretnék készíteni, de nem a zacskós-bolti változatot. Néztem francia szakácskönyvbe, de abba nincs benne

Előre is köszi a segítséget!

 


2009.07.30. 09:09 Idézet

Szijja!Hagy kérdezzem már meg, hogy ami ki van rakva háttérnek kekszes süti, annak mi a neve, és hogy fent van e az oldalon a receptje?Ugyanis jövő szombatra kellene lakodalomba:)
Várom válaszod
Ui: Nagyon klassz az oldal;)Csak így tovább

Szia! A háttérképen lévő süti a kekszes krémes, a sütés nélküli sütik között megtalálod a receptjét! Üdv. : Andi


2009.07.29. 18:37 Idézet
kata

Szia Andi!

En csak azt szeretnem neked irni hogy ez a legjobb oldal amit lehet talalni a neten.Egyszeruen imadom.Nagyon nagyon sok embert teszel boldogga a recepjeiddel ebben biztos vagyok.Nagyon sok sikert  kivanok neked!S mindenbol a legjobbat.

Köszi szépen!   Andi


2009.07.29. 18:15 Idézet

Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a sok gyönyörűséges étellel. Gratulálok, ez igazán nagyszerű oldal, kedves Andi!

Köszi, gyere máskor is! Andi


2009.07.28. 16:19 Idézet

Szia Andi !
Köszönöm a válaszodat, és megértem a késés okát, még emlékszem (8 éve), az én esküvői előkészületeimre, nekem volt naplóm, hogy mikor mit kell elintézni, de mégis azon a bizonyos napon annyi váratlan dolog történt, amire nem lehetett előre felkészűlni !
Kívánom, hogy a te házasságod is olyan jól sikerűljön, mint az enyém, és sok-sok boldogságot is hozzá !
Minden jót:  Erika az ercsihamiról !


2009.07.26. 16:52 Idézet

szia andi

nagyon jók a recepteid sokat meg is csináltam

 


2009.07.23. 13:19 Idézet
Egnesz

Szia Andi!Gratulálni tudok az oldaladhoz,nagyon jó:)Én megcsináltam a csirkemell őzgerinformában,nagyon finom és laktató.További sok sikert:)


2009.07.20. 09:03 Idézet

Szia Andi !
Megcsináltam a tiramisus pudingporral lerakott kekszet, de a Nutellát, még a meleg pudingba kevertem bele !
Sajnos képet sem tudtam csinálni, mert amikor megérkezett a majd 30 fős társaság, akkor már annyi dolgom volt, hogy erre nem volt időm, de valószínű, hogy finom volt, mert mind egy szálig elfogyott , pedig nem kis tepsivel csináltam !
De újabb segítséget szeretnék kérni !
Csináltam már sok omlós tésztás sütit, de még külön lapokat, nem mertem sütni, ezért úgy gondoltam, megpróbálkozom vele !  Mire kell ilyenkor figyelni, milyen hőfokon kell sütni a lapokat, és mennyire (pl. rózsaszínre) ? Még melegen kell összeállítani a lapokat a krémmel, vagy nem baj, ha kihűlnek? Kérlek írj meg mindent, és én akkor meg merek vele próbálkozni !

Segítségedet előre is köszönöm: Erika az ercsihamiról !

Kedves Erika!

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de rengeteg dolgom volt, sajnos nem értem rá. Az omlós tésztát ugyanugy kell sütni, mint mondjuk a linzert, éppen csak annyira kell megsütni, hogy színt kapjon. 180-200 fokon, melegen ne töltsd meg a tésztát, csakis hidegen. Különben a lapok összenyodnak és a krém is elolvadhat. Üdv. : Andi


[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa