Ravioli  
Ravioli (a tészta) : 
25 dkg rétesliszt, 2 tojás + 1 sárgája, só, olaj.  
 
A lisztet elkevertema sóval, hozzáütöttem a tojásokat és annyi vízzel tésztává dolgoztam, hogy se túl kemény, se túl puha ne legyen. 
Töltelék: 
25 dkg kétszer darált hús, 
tejszínes krémsajt, 
2 evőkanál olívaolaj, 
só, őrölt bors, 
1 kisebb fej vöröshagyma. 
 
Az apróra kockázott vöröshagymát az olívaolajon megfuttattam, majd hozzáadtam a darált húst is. Sóztam, borsoztam, puhára pároltam. Mikor kihűlt, kevertem hozzá annyi krémsajtot, hogy összeálljon a darálthús - nem kell bele sok. 
 
A képen látható kiszúróval készítettem.  
   
  
A kisebbik formával készítettem : 
   
  
 | 
Szia Andi!!
A tésztát hogy kell ebbe beletenni kinyújtva és úgy a tölteléket?
És a végén ha kész van akkor forró vízben meg kell főzni?kb mennyi ideig?
Szia, a formázó aljával ki kell szúrni a kinyújtott tésztát. Ezután rátenni a tölteléket, és összecsukni. Forró vízben pár perc alatt készre főzzük. Üdv, Andi