♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Babapiskótás mézes

Babapiskótás mézes

Mézes laphoz : 1 tojás, 5 dkg vaj, 15 dkg kristálycukor, 2 evőkanál méz, 5 evőkanál tej.

Ezeket 2 percig főzzük, tűzről levéve beleteszünk 1 evőkanál kakaóport,  40 dkg lisztet, melyhez egy zacskó sütőport keverünk. Tésztává dolgozzuk, két lapot ( kb. 30* 25 cm-es ) formálunk belőle és sütőpapíros tepsin világosra sütjük. Légkeveréses sütőben 180 fokon kb. 15 perc a sütési idő. Vigyázzunk, hogy a lapokat ne süssük túl, mert akkor kemények lesznek és nem fognak tudni a krémtől sem megpuhulni!

Töltelék : 0.5 L tej, 5 dkg vaníliás pudingpor. Ezt a szokásos módon összefőzzük.

20 dkg vajat, 20 dkg porcukorral kikeverünk és a kihűlt pudinggal összekeverjük.

20 dkg babapiskóta,1 meggy aroma.

Egy tálban összekeverünk tejet egy kis rummal, és a meggyaromát, amibe majd belemártogatjuk a babapiskótát.

Az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd a babapiskótát bele mártjuk egyenként az előzőekben leírt rumos meggyaromás tejbe, és kirakjuk vele a krémmel megkent lapot.

Majd újra krém következik, és erre a másik mézes lap.

A tetejét áthúzzuk olvasztott csokoládéval, és a hűtőbe rakjuk másnapig. Csak másnap szeleteljük mert addigra puhul meg rendesen a mézes lap!

 

 

Ezzel a recepttel a desszert eu. Nagy receptversenyén I. helyezett lettem!

 

 

Print
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Szia Andi!

Ezen az oldalon új "családtag" vagyok,  viszont imádok sütni-főzni.

Nagyon színvonalas , inspiráló  a honlapod. Gratulálok hozzá. Örülök, hogy "találkoztunk".

Szeretnék kérdezni valamit a babapiskótás mézessel kapcsolatban:

Én is sütöttem már többféle mézest, de azoknak nem kellett melegíteni a hozzávalóit.

Ebben a receptben viszont  ez áll: a tojást, vajat, cukrot, mézet, tejet, 2 percig főzzük.

Most jön a kérdés: a melegítéstől a tojás nem fog ősszeállni,-- vagy épp az a cél?

Mindíg csinálok "főpróbát", de  mivel ezt a sütit már sokan magsütötték előttem, akiknek sikerült, gondolom, hogy csak én nem értek valamit.  :)

Megtisztelnél  a válaszoddal.

Köszönettel. Orsolya

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
63 hozzászólás
2013.10.31. 13:27
atikabatika

Szia Andi!

Nagyon jól sikerült ez a süti, de lenne egy kérdésem. A meggy aroma helyet használhatuk kávét is?  Előre is köszi a segítséget!   

Szia, szerintem nyugodtan használhatsz már fajta aromát is. Üdv, Andi                   

2012.10.21. 09:53
Majletti

Kedves Andi!

Már sok sütit kipróbáltam az oldalról, nagyon jók a receptek.:D

A hétvégén ezt is elkészítettem, de csak úgy mint az összes olyannál, amikor a  krémben a pudinghoz kell a vajat keverni, kicsapódott a vaj. Mi lehet ennek az oka? Persze attól még finom, csak nem néz ki túl jól. (:

2012.02.20. 17:18
Zsuzsiiii

Csinos süti , kipróbálom hétvégén!

2011.09.10. 19:09
Otyka25

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a krém készítéséhez vajként Rama-t vagy pedig vmilyen margarinkrémet kell használni?

Köszönöm!

Szia, bármilyen jó hozzá. Rama margarin, vagy bármilyen vaj is. Üdv, Andi

2011.05.12. 23:11
bogcsianita

Szia Andi!

Nagyon finom, mutatós süti!  A többieknek tanácsként annyit, ha a tészta hozzávalóit nem akarják 2 percig főzni akkor a vajat és a mézet mikróban melegítsék fel.

Ebben az esetben nem elég az 5 dkg vaj, vélemyényem szerint 10 dkg-ra

is szükség van. A tészta, így könnyen nyújthatóvá válik.

Köszi  a receptet Andi!

 

2011.05.04. 15:25
bánhegyesiné

megcsináltuk nővéremmel és isteni finom.hamar elfogyott.köszönjük

2011.05.02. 21:37
eraniko

Megcsináltam a sütit Anyák napjára,nagy sikere volt!Köszönet érte!!!

Kicsit módosítottam rajta:  málnaszörp és tej keverékébe mártogattam a babapiskótát és a második réteg krémet kiraktam málnaszemekkel.

Ez a süti szuper,ajánlom,hogy mindenki a fogyasztás előtt 2 nappal készítse el,mert minél többet pihen a hűtőben,annál finomabban érnek össze az ízek és puhul a tészta!

http://mindentbele-eraniko.blogspot.com/

2011.04.25. 22:03
Zsófi

Egy barátom ajánlotta az oldalt. húsvétra megcsináltam ezt a sütit és isteni lett . Bár én meggylé helyett málnaszörpöt tettem bele. Nem egészen úgy néz ki, mint a képen, és elég gyanús volt nekem először, de az íze nagyon finom :) köszi a receptet!

2011.04.20. 13:53
banhegyesine

banhegyesine

nagyon jól néz ki a süti ki fogom próbálni.én is néztem,hogy ezt a receptet tényleg máshol is látom.ez igazán nem szép.neked gratula,nagyon sok minden fincsiség van itt.

2011.04.08. 18:14
mégcsak kezdö

szia.megszeretném kérdezni hogy ehez a mennyiséghez 1 tortabevono kell és milyen tej vagy ét? köszi

Szia! Én tört csokoládét használtam, így a pontos mennyiséget nem tudom a csokoládéból, de szerintem egy tábla nem elég. Andi

2011.02.23. 09:25
Erzsó

Köszi! Kripróbáltam! Sikerült!Elfogyott!

2011.01.31. 18:46
Andi

Szia!Köszönöm a receptet. Nagyon szép és finom lett...vagyis volt, ugyanis a szeletelés után, egy nap alatt elfogyott. Nagy sikere volt. :) Már több sütit megsütöttem a nálad találhatóak közül és mind nagyon jól sikerült. Köszönet érte!

2011.01.17. 17:18
sziszka6

Szia Andi!Azt szeretném kérdezni hogy a babapiskótás mézeshez  elég 5 dkg pudingpor ?Nekem kevésnek tűnik.A krémbe a porcukorhoz jó a margarin is ?  azért kérdezem mert  te vajat írtál ,teavajra gondoltál?Nagyon megköszönném ha válaszolnál  fontos lenne!!Köszi előre is!Szilvi

Szia Szilvi! A vaj helyett jó a margarin is. Normál esetben egy csomag vaníliás puding 4 dkg. Ebben az esetben egy picivel kell bele több egy zacskónál, és 5 dl tejjel kell felfőzni, elég volt. Üdv. : Andi

2010.12.29. 14:47
Ibus

Hát nem tudom, nekem 31×36cm-es a gáztepsim, de szerintem abba kevés ez az adag.

Szia! Szerepel a receptben, hogy a tésztát én 30 * 25 cm-es nagyságúra nyújtottam. Kb. ekkora tepsiben, vagy sütőlapon kellene a tészta lapokat megsütni. Üdv. : Andi

2010.12.29. 13:22
vargaiza

szerintem gáztepsi nagyságúba.

2010.12.29. 12:58
Ibus

Ez az adag mekkora méretű tepsibe elegendő?

2010.12.23. 10:37
Dinókné Kőrös Anita

Szia Andi kérdezni szeretném hogy készen kapott mézes lappal is jó lehet ez a süti?csak azért kérdezem mert nekem van egy pici babám és nem nagyon jut időm a sütésre.Egyébként nagyon jól néznek ki a sütijeid és biztos nagyon finomak is.Te egy igazi konyhatündér vagy!Válaszodat előre is köszönöm.Anita

Kedves Anita! Sajnos nem tudom megmondani, mert még soha nem használtam a bolti mézes lapot. Üdv. : Andi

2010.11.21. 21:25
dada79

Szia Andi!

Ezt a sütidet is kipróbáltam már,nagyon fincsi lett! Szerintem máskor is el fogom készíteni,mert nemcsak finom,de nagyon mutatós is.Bárhol sikert aratok majd vele!Köszi!Gitta!

2010.11.10. 07:49
zsuzsa

 Szia Andi!

Hétvégén ismét elkészítettem, de most volt meggy aromám és ezzel is isteni finom lett. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a süteményeket. Köszönöm szépen.

2010.08.24. 11:13
zsuzsa

Szia Andi!

Megsütöttem ezt a sütidet, de sajnos nemvolt meggy aromám, és helyette mandula és rumaroma keverékét használtam a mártogatásnál, de így is isteni finom lett. Köszönöm ezt a jó recit. Isteni az oldalad.Csak így tovább. Alig lehet elmenni az oldaladról, mindig van valami uj.

2010.08.15. 13:05
Andi

Szia Andi! Megsütöttem,és nem lett kemény a tésztája szerencsére,igaz én csak 8 percig sütöttem 180 fokos légkeverős sütőben. Az bőven elég is volt neki. A családnak ízlik,nekem nem ez lesz a kedvencem. Fogok itt még sokkal jobbakat találni,ez a kedvenc oldalam. További sok sikert,szia :)

2010.06.26. 11:35
sziszka6

Szia Andi! Isteniek a receptjeid már sokat kipróbáltam,az érdekelne hogy elég a krémbe az 5 dkg pudingpor nem kell 1 csomag?Nekem nem légkeveréses a sütőm a síma gázsütőbe meddig süssem szerinted és előmelegítsem a sütőt?Kösz előre is a válszokat!

2010.06.05. 11:05
Krisztina

Sziasztok én is megsütöttem a mézest, bár én nem főzögettem a lapot csak egyszerűen összegyúrtam a hozzávalókat. A sütim szép lett, puha és nagyon finom. Köszi Andi a recepteket nagyon klasszak.

2010.05.09. 07:19
pötyikasa

Szia Andi!

Hát megsütöttem a babapiskótás mézest, és olyan kemény lett, hogy még a tűt sem lehet beleszúrni. Pedig mindent a recept szerint csináltam.

A hibák szerintem a következők lehetnek.

A recept szerint a 2 percig főzött dologba belekeverjük a sütőporos lisztet.

Ebbe a forróba? Szerintem meg kellene várni még egy kicsit kihűl, de erre nincs utalás.

a 180 fok légkeverésen szerintem túl sok egy mézes tésztának 15 percre.

Ezért lehetett ilyen kemény

2010.04.15. 17:40
ágnes

Kedves Andi,

Ma délután  számbavettem mi van itthon, amiből süthetnék valami finomat.

Beütöttem a gépbe a  babapiskotás süti-t és a Te receptedre kattintottam.

Nagyon finom lett. Köszönöm, az egész család köszöni.

De jó, hogy az ötleteidet közreadot. Olvasni foglak és sütni. Kívánok

sok szép napot Neked kedves Andi.

Ágnes

2010.04.09. 15:46
Marika

Szia Andi! Most sütöttm meg másodszor a mézest,nagyon finom.Gratulálok a sok jó receptedhez. Akármelyiket meg merem csinálni,mert biztos a siker.

2010.04.04. 15:41
andika

Szia Andi!

Megcsináltam tegnap  a sütit,nagyon finom lett és még puha is !

Viszont lenne egy kérdésem nekem kevés bele a krém,nem lett olyan mint neked a képen.Ezt legközelebb,hogy tudom orvosolni?Több tejből csináljam?

Szia! Nem lehet, hogy túl nagy tepsiben készítetted? Ha csak simán több tejből készíted, akkor híg lesz. Andi

2010.04.04. 09:32
vandorcsillag

Szia Andi!Már többször megsütöttem és a kedvencem lett,most is ezt készítem,és sok finom recepted van.További sikereket kívánok,sok locsolkodót.

2010.03.12. 20:50
edina

szia andi elöször is gratulälok neked ijen sok finom es szep receptekhez

nagyon örülök hogy meg talältam ezt az oldalt azonnal is regisztem rä isteniek a receptek csak azt sajnälom hogy a turos dolgokat nem tudom kiprobälni sajnos itt sväjcba nem ojan a turo mind othon .csak igy toväbb.es kiprobältam es istenni let a ferjemnek es a fiamnak nagyon be vältde meg a kritikäzo olasz kanibäl anyosom is meg ette es izlett neki pedig ältaläba mindenbe bajtaläl imädom a receptjeidet .üdv edina

2010.03.06. 16:31
Anna

Jelentem, elkészült! Csoda szép lett, és isteni finom!

köszönöm a receptet

2010.03.04. 08:30
Anna

Mennyi tejet kell összekeverni a meggyaromával és a rummal kb?

Bele kell áztatni, hogy puha legyen, vagy csak egy kicsit megmártani?

Hét végén szeretném elkészíteni, és ezt fnem tudom, hogy csináljam.

köszi.

Szia! Annyi tejbe, hogy bele tudd mártani a babapiskótákat. Áztatni nem kell, csak mártani. Üdv. : Andi

2010.01.26. 15:48
Berkulya Zsuzsanna

szia Andi.Meg csináltam. nagyon finom.

2009.12.18. 22:32
jucus4

szia en is megneztem a karacsopny.hu a receptet az lehet hogy ugyanolyan tanyerja van de meg a teritö is azonos erdekes

2009.12.08. 20:22
Betti

szia Andi! Elkészítettem a babapiskótás mézest, két napja, és még mindig kőkemény a tésztája! Hol rontottam el? Dobhatom ki?

Kedves Betti! Szerintem túlsütötted a lapokat így a krémtől sem tudtak megpuhulni. Legközelebb kevesebb ideig és alacsonyabb hőfokon készítsd. Andi

2009.12.08. 10:38
Barbi

Megnéztem én is a karacsony.hu-t. Elképesztő, hogy mennyire pofátlan ez a Szabóné Henczler Zsuzsanna!

Ez tényleg a te képed. Biztos neki nem sikerült ilyen szépre elkészítenie, azért ékeskedik más tollával.

2009.11.30. 15:19
Jázmina

Szia Andi!

Szeretnélek figyelmeztetni, hogy a karácsony.hu- n megtaláltam a ezt a receptet! Tudtam egyből hogy én ezt már nálad láttam! Így megnéztem totál ugyanaz a kép de nem stimmel a recept tulajdonosa...Itt .......né.......Zsuzsanna kegyeskedett feltenni a te receptedet, ami még nem is lenne akkora baj, de van pofája ellopni a te képedet is , az már mindennek a teteje!!

Nagyon sajnálom, hogy " lopnak"  tőled ! Szerintem szuper az oldal, de ne hagyd hogy más arassa le a TE babérjaidat!!

2009.11.20. 19:08
bizsu

kedves andi! örülök hogy rátaláltam az oldaladra,mert azóta minden sikerül.előtte kész csődtömeg voltam sütésileg. de azt nagyon sajnálom, hogy vannak olyanok,akik a te receptjeiddel villognak más oldalakon. most láttam a karácsony.hu-n ,hogy valami szabóné henczler zsuzsanna még a képeidet is lenyúlta,(habos linzer,babapiskótásmézes).   

Kedves Bizsu! :) Sajnos az ilyenek ellen nem tudok mit tenni, már nem is idegesítem magam rajta. Örülök, hogy sikered van az oldalról készített sütikkel. Üdv. : Andi

2009.11.09. 17:54
Nagy Istvánné

T. Andi!

Én most kerültem kapcsolatba a receptjeiddel. Még nem készítettem el egyet sem. Csak olvastam. Van egy-két ismerős, de vannak számomra újak. Már olvasásra is szimpatikusak a receptek. Egy párat már ki is nyomtattam. Ezeket karácsonyra biztosan el fogom készíteni. (Süteményes receptekről van szó.)

 Jó ötletek vannak, legalább újítok az ünnepi sütis listámon.

További sok sikert.

Üdvözlettel:

Anna

Budapestről

2009.10.26. 17:15
:-)

nagyon fini!

2009.10.26. 10:40
Ica

Ismét elkészítettem a Babapiskótás mézest, egy kis változtatással.  A krém alá az alsó tésztára egy kis ribizlilekvárt tettem. Mindenkinek ajánlom, szuper lett.

2009.10.19. 15:12
Ica

Kipróbáltam a Babapiskótás mézest, nagyon finom.

2009.10.01. 11:46
Vicike

Már többször megsütöttem,mindig nagy sikert aratok vele.Sok van belöle nem túl édes egyszerüen JÓ.

2009.09.02. 11:01
Ági

Szia Andi!

A meggy aromát hol lehet kapni?

Bon-bon meggy aromára gondolsz?

Köszi

Szia Ági! Kis müanyag dobozkákban lehet kapni az aromákat, szokott lenni meggy is, de sajnos nem mindenhol. Tescoban is volt már. De én pl. meggylével színeztem. Üdv. : Andi

2009.08.30. 11:36
VOrsi

Szia Andi!

Ezen az oldalon új "családtag" vagyok,  viszont imádok sütni-főzni.

Nagyon színvonalas , inspiráló  a honlapod. Gratulálok hozzá. Örülök, hogy "találkoztunk".

Szeretnék kérdezni valamit a babapiskótás mézessel kapcsolatban:

Én is sütöttem már többféle mézest, de azoknak nem kellett melegíteni a hozzávalóit.

Ebben a receptben viszont  ez áll: a tojást, vajat, cukrot, mézet, tejet, 2 percig főzzük.

Most jön a kérdés: a melegítéstől a tojás nem fog ősszeállni,-- vagy épp az a cél?

Mindíg csinálok "főpróbát", de  mivel ezt a sütit már sokan magsütötték előttem, akiknek sikerült, gondolom, hogy csak én nem értek valamit.  :)

Megtisztelnél  a válaszoddal.

Köszönettel. Orsolya

2009.08.09. 22:04
Kata

Szia Andi.

Már másodjára csinálom meg ezt a sütit  ,nagyon jó nagyon finom a családom imádja.Nagyon jóRecepjeid vannak!!

2009.08.08. 19:45
Adri

Olyan szép rajta a máz , hogy csak na

2009.07.23. 11:37
Bogika

Szia Andi!

Egy hete én is megsütöttem a Babapiskótás mézest, egy napot hagytam állni és minden összeállt. A tésztája megpuhult, a csoki megkötött és az íze.. :) Annyit rontottam, hogy túl eláztattam a babapiskótát, mert azt hittem, nem fogja beszívni, hát, dehogy nem.. De nem gond, mindenki a hibájából tanul, a következőnél már nem lesz ilyen probléma. :)

Annyit változtattam rajta, hogy csokipudingot csináltam, és a piskótákat rumaromás tejbe áztattam, úgy is nagyon finom!

További szép sikereket!

2009.06.06. 10:44
Csáki Erika

Szia!

Köszönöm a sok jó receptet,ötletet,sok örömet tudok a családomnak szerezni a sok finomsággal.

2009.05.23. 16:56
klausz maria

Véletlen akadtam az oldaladra, de nagyon örülök neki


2008.12.25 17:44
Pál Móni

„Szia!!! Megcsináltam a Bounty szeletet isteni lett ízlett mindenkinek!!!Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra!!!!Boldog ünnepeket!”

2009.05.13. 19:46
jajnalka

Én is megcsináltam és nagy sikert aratott.

2009.04.25. 11:40
Fónyad Brigitta

Szia 5dkg vanilás pudig kell bele?Nem egy csomag?

2009.04.12. 09:59
B-Gabi

Szia.

Ez az első süti,amit a receptjeid közül kipróbáltam,és én is úgy jártam,mint az előttem szóló:nagyon kemény lett a tésztája,alig tudtam elnyújtani.Csodálkoztam is,hogy hogy lesz ebből ehető süti.Másnapra viszont olyan gyönyörűen megpuhult,hogy miután levágtam a cakkos szélét,pont olyan szép lett,mint a tied a képen,és isteni finom.Le is fogom fényképezni.Ja,és én cherry-brandy aromát használtam,az meggyes is,alkoholos is,piros is,szóval tökéletes.

Köszi a receptet!

2009.03.30. 10:35
Ani

Elkészítettem ezt a sütit,csupán egy gondom volt vele,pedig mindent úgy csináltam,ahogy az le van írva,de mégis  a mézes lapokat alig tudtam tésztává dolgozni és kinyujtani!nagyon kemény lett!!!Nyujtás közben állandóan visszaugrott,olyan gumi szerű!Szerinted mitől lehetett ez???

pedig nagyon guszta és finom süti

És a többi recepted is nagyon jó!!!

2009.03.26. 19:00
Ildikó

Köszönöm. Meg fogom sütni mindenképpen.

2009.03.24. 16:35
Ildikó

Szia Andi! Nagyon tetszik a recept,és meg is fogom sütni ezt a süteményt. Egy kérdésem lenne , hogy a rumaromát a krémbe keverjem, vagy meggyes-rumaromába mártogassam a piskotát? Nagyon megköszönném ha válaszolna valaki!

Nagyon tetszenek a receptek, már ki is próbáltam belőlük egy párat, mindegyik nagyon finom volt. Örülők, hogy rátaláltam erre az oldalra!

Szia Ildikó! Szreintem mindkét verzió jó. Meggyaroma helyett használhatsz meggylét is. Andi

2009.03.05. 17:01
Marcsi

Kedves "Aranykezű Andi"! A sok finom recepted még a kezdő háziasszonyokat is inspirálja!Hát még a gyakorlókat!Megsütöttem végre a babapiskótás mézest!Valami csoda!Ugyanígy nézett ki,ahogyan a Tiéd!A munkahelyemen elájultak!Alig akarták elhinni, hogy én csináltam!Egyből dupla adagot sütöttem!Nagyon izgultam, hogy milyen lesz,mert ünnepi alkalomra szántam-30 éve dolgozom óvónőként!Újra meg kell sütnöm, mert a férjem megsértődik,neki már nem jutott!Annyit változtattam,hogy vaj helyett Rámát használtam ,meggylé helyett málnaszörpöt és nem tettem bele rumaromát csak vaníliát

További jó sütést-főzést!!Csinálj szép képeket,azok is segítenek nekünk!!

2009.02.23. 07:47
vandorcsillag

Szia Andi!Gratulálok a győzelemhez,    végtelenül hálás vagyok ezekért a receptekért,a babapiskótás mézes sütése folyamatban van,...további sikereket kívánok,megérdemled..

2009.02.09. 09:42
csilla

Szia Andi!  A hetvegen megcsinaltam a babapiskotas mezest nagyon finom lett, alig varom  hogy egy ujabb finomsagot kiprobalhassak a heten .      Mindjart elfelejtem  mondani ,hogy a piskotakat vegul meggybefott levebe martogattam, az volt itthon.  szia          

2009.02.05. 14:16
csilla

Szia Andi, nagyon jok a receptek , eddig mind sikerult amit megcsinaltam, gratulalok.  Most a babapiskotas mezest szeretnem elkesziteni, de nem kaptam sehol meggy aromat, lehetne massal helyesiteni vagy talan ki is lehetne hagyni??     Elore is koszi.

Szia Csilla! Vegyél mirelit meggyet, engedd ki és annak a levét használd. Ehhez tegyél egy kis tejet. Finom íze lesz tőle és szép színe a babapiskótának, én is azzal készítettem. Valami mindenképpen kell, mert különben nem puhulnak meg rendesen a babapiskóták. De arra vigyázz, nehogy túláztasd őket! Éppen csak forgasd bele a meggylébe mindkét oldalát a babapiskótának. Majd írd meg hogy sikerült! Üdv. : Andi

2009.01.28. 14:28
andi 1971

isteniek a receptjeid,sokat mar ismertem kőzűlűk.gyonyoru gusztusos sutemenyek. koszi, hogy merithetunk tudast es jo recepteket

2009.01.02. 17:17
zsibrita

A  babapiskótás - mézes és a "Gesztenyés-rolád" nagyon finom és mutatós sütemények.

2008.12.25. 17:44
Pál Móni

Szia!!! Megcsináltam a Bounty szeletet isteni lett ízlett mindenkinek!!!Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra!!!!Boldog ünnepeket!

2008.12.22. 17:13
Zekerné Papp Andrea

Szívből gratulálok a helyezésedhez, remélem a családomnál én is első helyezést kapok eme recept elkészítésekor. Ami per pillanat most van folyamatban:-))) Mégegyszer gratulálok! Andi

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa